Storitve

Ginekološka klinika

Zdravje je najbolj pomembna stvar v našem življenju, še posebej pa ko se gre za našega otroka. Zato je pomembno da vaše zdravstvene obveznosti in težave rešujejo strokovnjaki, kateri so vredni vašega zaupanja. Ginekološka klinika je nekaj kar vsaka ženska obišče vsaj enkrat v življenju, sploh pa je obisk ginekologa pogost ob nosečnosti. Mi vam svetujemo ginekološko kliniko Sanus Satera, ta se nahaja v Mariboru, in je ustanova, kjer vas bodo zares prijazno osebje sprejelo in napotilo na preglede, pri naših strokovnjakih, ti pa bodo preglede opravili res na najvišjem nivoju, prav tako pa tudi zdravljenje in svetovanje. Ta ginekološka klinika ima zaposlene res samo specialiste, ti vam bodo zagotovo znali pomagati, ko se boste obrnili po pomoč.

ginekološka klinika

Ta ginekološka klinika nudi tudi samoplačniške ginekološke preglede, zate vam zagotavljamo da bodo hitri in učinkoviti. Ta ginekološka klinika  vam poleg pregledov nudi tudi dodatne storitve, kot je prepihovanje jajčnikov in sodelovanje z vami, med vašo nosečnostjo. V primeru nosečnosti ginekološka klinika spremlja celo vašo nosečnost in poskrbeli bodo, da bo vaša nosečnost potekala zdravo in brez kakršnih kolih nepotrebnih zapletov, težav ali nejasnosti. Med vašo nosečnostjo pa vam poleg nujnih rednih ginekoloških pregledov nudijo tudi dodatne preglede, kateri niso ravno obvezni, so pa vseeno močno priporočljivi. Sem spada pregled nuhalne svetline in pregled Morfologije ploda, ta sta oba neobvezna pregleda ampak hkrati zelo pomembna, zato vam toplo priporočamo da se odločite zanj, saj bomo z njuno pomočjo predčasno odkrili morebitne težave na plodu, katere bi kasneje lahko zelo negativno vplivale na njegov razvoj.

Vsekakor pa vam poleg zdravstvene pomoči nudijo tudi razne nasvete in pripravljeni so odgovoriti na vsa vaša vprašanja, še posebej če je to vaša prva nosečnost. Tu vam bodo svetovali o vaši prehrani, kakšno vadbo lahko izvajate in koliko časa na teden in kako bo potekal vaš porod.