Storitve

Glasbena šola Ljubljana razvija mojstre

Glasbena šola Ljubljana je edina glasbena šola, ki se celostno ukvarja z otrokom in ne samo na glasbenem nivoju ter ima za to verificiran program od države. Najprej se otrok vpiše v začetni program, ki je predpogoj za učenje instrumenta v glasbeni šoli, kajti tako lahko res dobi najboljšo možno izobrazbo za učenje instrumenta ter zares hitro ter učinkovito tudi napreduje. Glasbena šola Ljubljana se z majhnimi in malo starejšimi otroci ukvarja na sodoben, inovativen način, tako da so otroci tres sproščeni in sprejemajo glasbo kot nekaj, kar je dano človeku naravno.

Otroci v tej edinstveni in unikatni glasbeni šoli tudi sami postanejo mali unikati, kar morajo dejansko biti že od samega rojstva naprej. Vsak zase razvija lasten talent, kar glasbena šola Ljubljana v njem namerno in načrtno spodbuja skozi igro in sproščenost. Otroci ne dobijo samo glasbene izobrazbe in dobrega odnosa do umetnosti temveč razvijajo svojo osebnost tako da postajajo odgovorni, razširjajo lastna obzorja, odprti in neustrašni.

Glasbena šola Ljubljana razvija otroške talente tako, da otroci izgubijo strah pred okoljem, pred lastnim izražanjem in komunikacijo, ter te veščine razvijajo za vse življenje. Neizpodbitno dejstvo je, da  glasbena šola Ljubljana razvija genije v velike in sposobne ljudi, kar pričajo starši teh otrok in potem tudi njihovi deki, so se že vnuku vpišejo v to isto glasbeno šolo, ki ima dolgoletne izkušnje in edinstven pristopa do učenja mladih. Zanesljivo je nekaj na tem, da kar se Janezek nauči potem to Janez zna, saj je dokazano, da so otroci, ki obiskujejo to šolo v življenju kasneje izjemno uspešni.

Če pa kasneje želijo obiskovati glasbene šole ali akademije in razvijati svoj talent še naprej di umetnika, pa je ta izbira še tako bolj dobrodošla, saj učitelji v drugi višjih glasbenih šolah trdijo, da se ti otroci kasneje hitreje razvijejo v mojstre, ki jim je umetnost v krvi.