apartmaji Golte
Zanimivosti

Apartmaji Golte vas bodo navdušili

Se tudi vam že »lušta« poštenega oddiha, kjer bi lahko pozabili na vsakodnevne skrbi? Ja, poletje je skoraj pred vrati, kar pomeni, da bo vse več sončnih dni, to pa vedno obeta zabavne izlete – apartmaji Golte so lahko odlična izhodiščna točka za res zanimive in razburljive izlete, pa naj bodo to družinski izleti, ali pa tisti, nekoliko bolj avanturistično obarvani.

Zapustite turobnost mest in se odpravite na Golte

Za tiste, ki ste bili nekoliko slabši pri geografiji naj povemo, da se Golte nahajajo na vzhodnem obrobju Kamniško-Savinjskih Alp in veljajo za zelo priljubljeno zimsko-letno visokogorsko letovišče. Leta 1978 so Golte razglasili za krajinski park, kar pomeni, da je tam prepovedano šotoriti, kuriti, se voziti z avtomobilom itd. A le zakaj bi karkoli od tega sploh počeli, če pa Golte ponuja toliko drugih aktivnosti, ki vas bodo navdušile.

Na Golteh vas bo zagotovo prevzela neokrnjena narava – vzemite si čas za sproščujoče sprehode ali pohode skozi prelepo naravo, ki vam ponuja fantastične razglede. Jezero Trije ploti in pa kraška jama Ledenica vam bosta gotovo vzela dih. Nadihajte se svežega zraka, spotoma pa otroke še podučite o rastlinah in drevesih, ki jih boste našli; če boste imeli srečo, vam bo pot prekrižala še kakšna gozdna žival, ki bo še dodatno popestrila otroško navdušenje. Izmislite si različne igre v gozdu, s pomočjo katerih lahko otroci spoznavajo gozdno življenje ter se naučijo spoštljivo ravnati z naravo. Tudi v Alpskem vrtu lahko z otroki spoznavate avtohtone alpske rastline. Golte vas bodo navdušile tudi pozimi – obiščite smučišče na Golteh ali pa se zgolj sprehodite skozi zasneženo pokrajino. Odločite se lahko tudi za turno smuko, deskanje, sankanje, celo kakšno drsališče bi se našlo. Aktivnosti na Golteh res ne manjka, zato jih le obiščite – pozimi, spomladi, poleti ali pa jeseni – Golte vas bodo navdušile v vseh letnih časih.

apartmaji Golte
Na Golteh vas bo zagotovo prevzela neokrnjena narava – vzemite si čas za sproščujoče sprehode ali pohode skozi prelepo naravo, ki vam ponuja fantastične razglede.

Apartmaji Golte so odlična izbira za prenočišče

Če želite res dodobra raziskati lepote tega čudovitega zimsko-letnega letovišča, potem si morate prav gotovo vzeti več kot le en dan, zato poskrbite tudi za prenočišče. Apartmaji Golte so odlična izbira za prenočišča, saj ponujajo pristen stik z naravo, narejeni so iz lesa, kar še dodatno pripomore k občutku topline in domačnosti, ponujajo pa vam dih jemajoče razglede – verjemite, da je zjutraj vredno zgodaj vstati in opazovati prebujanje narave. Torej nikar ne oklevajte, temveč si še danes rezervirajte enega od apartmajev ter tako svoji družini ali prijateljem privoščite nepozaben oddih. Na voljo so vam apartmaji za 4 osebe, lahko pa se odločite tudi za skupinski izlet, saj ponujajo tudi nastanitev za 11 oseb. Vsi apartmaji so sodobno opremljeni, poleg spalnic pa ponujajo še kopalnice s straniščem, popolno opremljeno kuhinjo, dnevno sobo z jedilnim prostorom ter balkon. Brez skrbi – tudi če potujete s skupino prijateljev, vam ni potrebno skrbeti, da se boste morali vsi »gužvati« na enem stranišču in v vrsti čakati na tuš. Apartma za 11 oseb namreč ponuja kar 5 spalnic (3 z zakonsko posteljo, 2 sobi z dvema ločenima posteljama), raztegljivo sedežno garnituro, 3 kopalnice s stranišči, kopalno kad ter ogromno teraso in balkon, torej lahko praktično vsaka družinica uživa nekaj svoje intime. Apartmaji Golte dovoljujejo tudi hišne ljubljenčke, tako da ste dobrodošli tudi ljubitelji malih živali.

apartmaji Golte
Vsi apartmaji so sodobno opremljeni, na voljo pa so vam apartmaji za 4 in za 11 oseb.

Golte so torej čudovita lokacija za preživljanje dopusta, kjer se lahko zadržite le nekaj dni ali pa si vzamete dlje časa in uživate v neokrnjeni naravi, se nadihate svežega zraka in pozabite na vsakodnevne skrbi. Apartmaji Golte so odlična izbira za prenočišče, saj vam ponujajo vse, kar potrebujete (in še več), zato nikar ne oklevajte, temveč si že danes rezervirajte izbrani termin in pridite na Golte.