apartmaji Kranjska Gora
Zanimivosti

Apartmaji Kranjska Gora, ki ponujajo več

Vsak si mora vsaj enkrat na leto privoščiti počitnice, da si vsaj malo oddahne od dela. Izbirate lahko med različnimi kraji v Sloveniji in mnogi bodo potrdili, da spada Kranjska Gora v sam vrh. Oddih v Kranjski Gori si lahko privoščite čez celo leto, saj so vedno na volje različne dejavnosti za vas in vaše bližnje. Za čim bolj udobno bivanje, pa je potrebno najti tudi dobro nastanitev. Odlične nastanitve vam nudijo Šteblaj apartmaji Kranjska Gora, kjer se boste počutili kot doma.

Kaj početi v Kranjski Gori?

Kranjska Gora je odlična destinacija za ljudi vseh starosti in različnih interesov. Čez celo leto lahko v Kranjski Gori preživljate zabavne in aktivne počitnice, če pa niste največji ljubitelji športnih aktivnosti, pa obstajajo še drugi načini kako boste lahko sproščeno preživljali počitnice.

V poletnih dnevih je Kranjska Gora odlično izhodišče za pohodnike. Kranjska Gora se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka in Julijskih Alp. Zaradi tega vam ne bo zmanjkalo vrhov in gora, ki jih lahko osvojite. Različne gorske poti so primerne tako za izkušene pohodnike, kot tudi popolne začetnike. Veliko poti je primernih tudi za družine z otroki, zato ni izgovorov, da ne bi mogli prehoditi vsaj najbolj enostavnih poti.

Kranjska Gora je priljubljena tudi za kolesarje, saj se lahko po narejenih kolesarskih poteh odpeljete v bližnje kraje in zanimive destinacije. Obiščete lahko bližnje Zelence ali jezero Jasna, ki je nekakšen zaščitni znak Kranjske Gore. Šteblaj apartmaji Kranjska Gora, ki stojijo v centru Kranjske Gore so odlično izhodišče za vsako dejavnost.

Pozimi pa so Šteblaj apartmaji Kranjska Gora odlično izhodišče za smučanje, deskanje in sankanje. Nekateri apartmaji Kranjska Gora so namreč v neposredni bližini smučišča. Tako lahko takoj, ko stopite čez vrata, uživate v zimskih športih. Pozimi je priljubljen tudi obisk Planice, ki se nahaja v bližini. Tam si lahko ogledate smučarske skoke.