Dom in oprema

Bambus

Ali vam v vašem stanovanju, hiši primanjkuje sreče in zadovoljstva? Omislite si bambus sreče. Bambus ni navaden bambus, vendar je rastlina po starodavnih kitajskih veščinah nudi veliko pozitivnih reči.

Že od daleč nazaj pravijo, da rastline v sobo prinašajo pozitivno energijo, veselje in boljši zrak. Bambus sreče je rastlina, ki vam v vaš dom prinaša srečo in veselje. V zadnjih letih je bambus ena najbolj priljubljenih rastlin za v naš dom, ki bo uspeval, ter prinašal srečo, zdravje in ljubezen Njegov namen je tudi, da iz prostora odnaša škodljive snovi. Z njim ni veliko dela, skrbi, saj ga samo postavite v lonček z vodo in spremljate njegovo rast skozi dni, mesece, leta in čutite spreminjanje vzdušja v vašem domu. Feng šuij metoda pravi, da je zelo pomembno okolje, kam postavite bambus. Da bo lepo rastel, prinašal srečo, ljubezen vam priporočamo, da svojo rastlino postavite v les, v zemljo med kamenje, ga pustite v lončku, ga date k ognju ali pa ga postavite k kovinskemu predmetu. Za vsak pojem, katerega vam prinaša rastlina bambus, je odvisna količina stebel, ki jih bambus ima. Ob nakupu bambusa, si lahko privoščite tudi nakup drugih rastlin, kot so aloe vera, fikus, kaktus,…Da bo pa vaša rastlina lepe rastla, ji lahko kupite tudi podstavek, ki je ročno izdelan.

bambus

Se vam je že zgodilo, da ste želeli imeti rastline, ki prinašajo srečo, vendar za njihovo rast niste mogli izpolnjevati vseh pogojev? Imamo rešitev tudi zato, lahko si kupite okvir štiri peresno deteljico, katere vsak list ima drugačen pomen, vsi pa imajo zelo veliko vrednost. Lahko pa jo najdete tudi na domačem vrtu, v okolici svojega doma na bližnjem travniku, in imela bo še večjo dodano vrednost.

Zaloge za nakup rastline so omejene, zato si hitro zagotovite svojo rastlino na Vojkovi 33, ali pa preko spleta. Ne zamudite spektakularne akcijske cene, ob kateri prejmete lonček zraven bambusa brezplačno.