black friday
Zanimivosti

Black Friday je pred vrati

November je zadnji mesec pred prazničnim decembrom in proti koncu meseca je idealna priložnost, da si po nizkih cenah zagotovite vsa praznična darila, zato kliknite na https://www.crnipetek.info. Black Friday ali črni petek po slovensko, je dan, ki v Ameriki sledi Zahvalnemu dnevu. To je dan, ko se cene v številnih prodajalnah drastično znižajo, zato nekateri black friday imenujejo tudi “dan za predbožično nakupovanje”. V Ameriki številne trgovine svoja vrata odprejo veliko prej, kot običajno in jih zaprejo pozno zvečer. Množice ljudi, ki se na ta dan sprehajajo in nakupujejo v trgovskih centrih so nepregledne. Tudi spletni strežniki so na ta dan pod veliko preizkušnjo, ali bodo zdržali ves naval na spletne trgovine.

black friday
Izkoristite black friday tudi vi.

Black Friday – prednosti nakupovanja na ta dan
Letošnji črni petek bo 25. novembra, trgovci pa se nanj že pripravljajo, saj skrbno načrtujejo ponudbo, ki jo bodo kupcem namenili po znižani ceni. Prav vsa ponudba s popusti in njihova višina so skrbno načrtovani, saj je glavni cilj tega svetovno znanega in priljubljenega dne seveda ustvarjanje čim večjega dobička. Zato trgovci uporabljajo različne taktike oglaševanja in privabljanja kupcev, da bi na black friday čim več prodali. Ta dan pa lahko tudi vi izkoristite sebi v prid. Privoščite si na ta dan tisti izdelek, ki si ga že dlje časa želite in opazujete. Zaradi znižanja cen vam bo zagotovo lažje dostopna marsikatera stvar.

Black friday, kaj kupiti na ta dan?
Črni petek je odlična priložnost, da si privoščite izdelke, ki zahtevajo, da sežete globje v svoj žep. Veliko ljudi se odloči za nakup tehnoloških izdelkov, letalske vozovnice, celoletna fitnes vstopnica itd. Na black friday naj bo vaš glavni cilj, da boste po opravljenem nakupu zadovoljni – torej, kupite si nekaj, kar vas res osrečuje. Zagotovo lahko black fridaj izkoristite za pripravo na najlepši čas v letu – praznični december in seveda božično obdarovanje.