catering
Storitve

Catering je prava izbira za nepozabno pogostitev

Iščete catering za podjetja ali posameznike, potem je Canape Catering Drobnič prava izbira za vas – naročilo oddajte na www.pipo.si. Njihova ekipa pripravi catering, ki je primeren za podjetja ali posameznike, ki si za svojo obletnico, poroko, rojstni dan ali kakšen drug dogodek želijo sebe in svoje goste navdušiti s prav posebnim in nepozabnim kulinaričnim doživetjem. Ekipa ima zelo bogate izkušnje, saj delujejo že več kot 30 let. Poleg cateringa poskrbijo tudi za krajše vmesne pogostitve in hitre kulinarične spremljave ob svečanih dogodkih, kot je krst, birma ali poročno slavje, da boste lahko vi zares brezskrbno uživali z vašimi povabljenci. Takšna pogostitev je primerna tudi za različne poslovne dogodke, kjer je v naprej določen časovni okvir samega druženja.

Catering ponudba za različna slavja in dogodke

• Narezek torta je sestavljena po naročilu iz domačih in pristnih mesnin, sirov in sadja, najmanjša je primerna za 10 oseb, največja pa za 35 oseb.
• Različni mini burgerji
• Narezki (različnih velikosti)
• Obloženi kruhki (mesni ali veganski)
• Sladice (kremna rezina, tiramisu, pannacotta, puding, grški jogurt)
• Prigrizki (grigsini s pršutom ali posipom, nabodala s češnjevim paradižnikom in mozzarello, žlice z različnimi nadevi, presna zelenjava z vegansko majonezo in različne rolade)
• Različni canapeji
• Solate (testeninska, francoska, grška, pisana solatka s pohančkom, motovilec s prepeličjim jajčkom itd.)
• Sveže sadje po želji
• V dodatni ponudbi je možno najeti krožnike, pribor, pijače in točilne pulte.

catering

Kaj je catering?

Gre za vrsto bogate pogostitve, ki jo za vas pripravi izbrana ekipa Canape Catering Drobnič. Tovrstna pogostitev vključuje pripravo želene hrane (kanapeji, prigrizki, obloženi kruhki, sladice …), pijače ter samo prezentacijo. Ekipa poskrbi za dekoracijo hrane ter uredi sproščen in prijeten ambient. Poleg vsega naštetega pa catering vključuje tudi profesionalno strežbo. Ena od glavnih prednosti tovrstne ponudbe je njegova fleksibilnost, saj ga lahko izvedejo kjerkoli in kadarkoli. Lokacijo lahko izberete popolnoma sami, če je vaša želena lokacija na določen termin že zasedena, lahko izberete prostore podjetja Canape Catering Drobnič. Na tem mestu povejmo, da lahko ekipa pogostitev pripravi tudi na prostem, saj hrano pripeljejo na kraj dogodka z vozili, ki so za to namenjena, nato pa ekipa hrano razporedi po omizjih, kot ste se dogovorili in želeli. Rečemo lahko, da je catering celostna storitev, ki vam omogoča, da je z eno ekipo pokrito vse, kar ste si zamisli glede postrežbe na dogodku. Ekipa se dobro zaveda, da je pri sami kreaciji in pripravi jedi pomemben končni izgled, a najpomembneje je, da so jedi odličnega okusa.

Potrebujete catering za vaš dogodek ali praznovanje?

Je pred vam pomembna obletnica poroke ali rojstnega dne, vi pa bi radi na slavje povabili prijatelje, pa ne veste, kako bi poskrbeli za hrano? Nič lažjega, preprosto se odločite za ekipo Canape Catering Drobnič, ki bo poskrbela za vse najmanjše podrobnosti, vi pa boste preprosto uživali s povabljenimi gosti. Ekipa bo poskrbela za uspešno izpeljan dogodek, na lokacijo bodo dostavili hrano, poskrbeli za odlično in prijazno strežbo, okusno hrano ter njeno prezentacijo. Zadovolji bodo vse vaše želje, pričakovanja in prav vse človeške čute – od vida, pa do otipa ter vonja. Vi in vaši gostje boste navdušeni nad kulinarično predstavo ter elegantnim in sproščenim ambientom. Zato ne odlašajte in še danes oddajte povpraševanje za catering na določen termin in lokacijo. To lahko storite preko kontaktnega obrazca na spletni strani podjetja, kjer zapišete vaše ime in kontaktni elektronski naslov ter telefonsko številko. Zapišete še okvirno število gostov, ki se bodo udeležili vašega dogodka oz. slavja, kakšno hrano želite postreči (narezki, prigrizki, sadje, solate, burgerje, sladice itd.). za konec pa lahko napišete še ostale želje oz. vprašanja. Ekipa vam bo v najkrajšem možnem času odgovorila na vaše povpraševanje in vam svetovala, da boste skupaj organizirali najboljši možen dogodek, o katerem se bo govorilo še mesece in leta, kako super ste se imeli.