čiščenje s suhim ledom
Storitve

Sodobno čiščenje s suhim ledom ohrani vaše stroje

Čiščenje s suhim ledom je ena najboljših tehnik za čiščenje strojev in proizvodnje ter kosov. Sodobno čiščenje s suhim ledom je sposobno čistiti tudi zelo občutljive naprave, kot so električne omarice in elektronika, ki ne sme priti v stik z vodo ter vlago. To je inovativna tehnika, ki brizga ledene kristale na površino predmetov, katera zamrzne in umazanija dobesedno spoka ter odleti stran, tako se očistijo lahko velike nečistoče, olja in celo zažgana orodja, ki delajo v takih razmerjih v proizvodnji, kjer se vari ali kuje na primer.

čiščenje s suhim ledom

Čiščenje s suhim ledom opravlja podjetje pri nas in sicer s svojimi stroji ter inovativno tehnologijo. Pri tem imajo izjemno veliko izkušenj ter usposobljen kader, da lahko čisti na terenu. Pridejo do vas in izvedejo čiščenje s suhim ledom na vaših strojih, orodju, opremi in vozilih ali proizvodnji. Počistijo celotno proizvodno linijo. Vsi stroji in deli proizvodnje ostanejo nepoškodovani in suhi ter jih lahko takoj uporabite za delo, s tem prihranite na času ter denarju.

Čiščenje s suhim ledom ne zahteva demontaže strojev ali proizvodnje in je sposobno čistiti med obratovanjem strojev. Doseže čisto vse, tudi nedostopne dele strojev ter proizvodnje, zato očisti vse brez, da bi morali kakorkoli zastavljati stroje. To je še posebej pomembno za velike stroje, ki jih ne morete premikati ali na primer turbine in druge velike dele strojev, ki so fiksno vpeti v konstrukcijo.

Tovrstno čiščenje uporabljajo tudi v medicini in farmaciji, elektro industriji ter povsod, kjer so naprave izjemno občutljive. Ko enkrat preizkusite to storitev ugotovite, da ste res profilirati 80 % na času ter tudi stroških. Tisti, ki to odvisno od tega, da proizvodnja mora delovati ves čas, boste tega veseli, ker se lahko čisti me delovanjem strojev. Sproti bodo pospravili ostanke čiščenja in lahko že delate nemoteno naprej. Tako boste dolgoročno ohranili stroje ter bo vaša proizvodnja varnejša in čista ter bolj konkurenčna.