Digitalno analogni avdio pretvornik
Storitve

Digitalno analogni avdio pretvornik za boljši zvok na televiziji

Digitalno analogni avdio pretvornik je zelo koristna naprava in je namenjena za televizije. Digitalno analogni avdio pretvornik dejansko zmore iz televizije prenesti avdio signal v neko zunanjo napravo, kot je na primer ojačevalec. Televizijo in pretvornik lahko povežete z optičnim kablom, ki ga dokupite. S tem kablom pa potem še povežete zunanjo napravo, kot je ojačevalec na stereo izhod. Pretvornik pa deluje na zunanjem napajanju, ki ima 5 voltov. Napajalnik pa je seveda priložen.

Digitalno analogni avdio pretvornik

Zakaj bi sploh potrebovali digitalno analogni avdio pretvornik? Predvsem je namenjen tistim, ki bi radi imeli iz televizije dosti boljši zvok. Pri tem pa imate avdio ojačevalec z zvočniki ali pa ga boste nabavili v ta namen. Ta pretvornik je majhen, zato vam ne bo vzel dosti prostora in je skoraj neopazen. Namesti pa ga vsak, ker ima natančna navodila, ki jim je treba le slediti in ta prava bo delovala brezhibno.

Digitalno analogni avdio pretvornik lahko pretvarja koaksialni ali Toslink digitalni avdio signal v analognega za levi in desni zvočnik. Podpira frekvence od 32 do 96 kHz. Ima 24 bitni S in PDIF vhodni bitni tok, ki je na obeh kanalih, na levem in na desnem. Digitalno analogni avdio pretvornik zagotavlja brezhiben prenos, ne da bi ga motilo elektro magnetno valovanje.

Nekateri so zadovoljni s tem, kar imajo, drugi pa bi radi kvaliteto, tako v sliki, kot v zvoku. Še posebej tisti, ki radi gledate filme ali preko televizije igrate igrice. Tisti dobro veste, kakšna velika je razlika, če uporabite ojačevalec, še posebej za klasične televizije, ki niso višek tehnologije. Take televizije so zelo drage, zakaj bi jih kupovali, ko su lahko pomagate na cenejši način s pretvornikom in ojačevalcem, ki ga že imate doma.

Morda pa niste vedli, da imate lahko doma hišni kino še bistveno boljši, kot je sedaj, pa vas je sedaj dosegla prava in koristna informacija.