Zdravje

Kaj omogoča dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje je dodatna polica, ki izboljša vaše zavarovalno kritje ali razširi vaše zavarovalne ugodnosti, naročite pa jo tukaj http://www.dodatnozdravstvenozavarovanje.com/ponudniki/. Obstaja veliko vrst načrtov zavarovanja in najboljše možnosti za vas bodo odvisne od vrste zdravstvene oskrbe, ki jo pričakujete, da boste potrebovali. Dodatno zdravstveno zavarovanje vam lahko pomaga izboljšati pokritost, tako da vam omogoči dostop do dodatnih zdravstvenih storitev, kot so zdravniki zunaj omrežja. Prav tako lahko nudi ugodnosti za nekrite zdravstvene storitve, kot so vid ali zobozdravstvo.

dodatno zdravstveno zavarovanje
Dodatno zdravstveno zavarovanje vam lahko pomaga tudi pri plačilu odbitkov in doplačil za vaše primarno zdravstveno zavarovanje. Dodatno zdravstveno zavarovanje je precej nujna zadeva. Na primer, gospodinjstvo, ki dobi primarno zavarovalno polico prek delodajalca, lahko doda sekundarno zavarovanje za zobozdravstveno oskrbo, ker odrasli niso pokriti s primarno zavarovalno polico. Starši lahko dodajo tudi polico za nezgodne poškodbe za svojega najstnika, ki se ukvarja s športom in se lahko v prihodnjem letu poškoduje.
Vaš načrt primarnega zavarovanja plača najprej po tem, ko prejmete zdravstveno oskrbo in zagotavlja kritje in delitev stroškov, kot je določeno v vaši polici. Vaše dodatno zavarovanje plača drugo, saj vam pomaga odpraviti morebitne preostale stroške ali zagotavlja kritje storitev, ki jih vaš primarni zavarovalni načrt izključuje. Kategorija zdravstvenega zavarovanja vključuje več vrst zavarovanj. Nekateri načrti pomagajo pri stroških vaše primarne zavarovalne police z obravnavanjem stvari, kot so visoke franšize ali stroški bivanja v bolnišnici. Obstajajo tudi sekundarni zavarovalni načrti, ki so dodatki, ki zagotavljajo drugačno vrsto zavarovanja, ki ga vaša primarna polica ne krije, na primer zavarovanje vida ali invalidsko zavarovanje.
Tudi če vaš primarni zavarovalni načrt ponuja določeno raven kritja zdravil na recept, lahko znižate stroške svojih zdravil s samostojnim načrtom na recept, načrtom popustov na zdravila, kar omogoča dodatno zdravstveno zavarovanje. Podobno kot pri osnovnem zdravstvenem zavarovanju vam lahko bolnišnična odškodnina zagotovi gotovinska plačila za izravnavo stroškov hospitalizacij in intenzivne nege iz lastnega žepa.