dodatno zdravstveno zavarovanje
Storitve

Dodatno zdravstveno zavarovanje rešuje vaše zdravstvene težave

Dodatno zdravstveno zavarovanje dopolnjuje osnovno tako, da vam ni potrebno skoraj ničesar plačati glede zdravstvenih storitev in zdravil, kar si poglejte tukaj https://www.e-zavarovanja.com/pogosta-vprasanja/dodatno-zdravstveno-zavarovanje/ in naročite svojo polico takoj, če je še nimate. Dodatno zdravstveno zavarovanje krije večino stvari, ki ji potrebujemo in so izjemno drage, kot so na primer prevozi z rešilcem ali operacije. Osnovno zavarovanje krije izključno storitve in zdravila, ki so nujne za življenje, tega pa je malo in če zdravnik označi, da niste nujen primer, boste morali vse plačati sami, kar je lahko tudi nekaj sto tisoč evrov.

dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje zajema veliko storitev in dobrih zdravil že za osnovno premijo, ki jo plačujete mesečno ali letno. Najbolje je, da jo plačujete takoj, ko vam poteče status študenta, da ne boste plačevali višjih premij, ker vsako leto, ko je ne plačujete, boste morali odšteti 3 % več za premijo, kot bi sicer. Mladi plačujejo manjšo premijo, kot starejši in bolni. Katero dodatno zdravstveno zavarovanje boste plačevali, je odvisno od vas in se o tem pozanimajte na vaši najljubši zavarovalnici.

Premium dodatno zdravstveno zavarovanje zajema storitve in zdravila visoke kakovosti ter posebno sobo v bolnici, kjer ste sami in imate na razpolago svoje osebje ter televizijo. Če se cenite, potem plačujte višje premije, da boste dobili tudi boljše storitve. Vendar pozor, ko začnete plačevati premije, zavarovanje še tri mesece ne velja, zato na čakajte, da se vam kaj zgodi ali da zbolite, ker boste morali vse plačati sami.

Za dodatno zavarovanje se vsak odloči sam, ali ga bo plačeval ali ne. V primeru, da nimate denarja in ste socialno ogroženo, vam ga plačuje država, če se tako odločite. Je pa koristno in ni drago, predvsem v primerjavi s tem, kar vas lahko doleti, če ga nimate. Zato se takoj zanimajte in obiščite zavarovalnico. Vse imajo podobne premije, cene in storitve, zato izberite tisto, ki ji zaupate.