dolenjske toplice
Storitve

Obiščite gostišče Dolenjske toplice

Dolenjske toplice vas vabijo, da preizkusite njihovo hrano in prenočišča, če ste kje v bližini, na izletu ali poslovno lai pa kar tako, vas bodo postregli kot kralje. Zakaj vam svetujemo obisk Dolenjskih toplic? Ker so v neokrnjeni naravi, kjer se lahko sprehodite in imate krasen izlet, pomirite dušo, stres, napolnite baterije in se razgibate na svežem zraku. Imajo tudi vrhunsko hrano, domačo ter po naročilu. Postregli vs bodo, kot si seveda zaslužite, torej kraljevsko. In če si boste hoteli odpočiti, imajo krasne, mirne in čiste apartmaje za ugodno ceno.

dolenjske toplice

Priporočamo gostišče Dolenjske toplice, ki je na mirni lokaciji in vam bo zagotovo všeč, kajti obstajajo jih neokrnjena narava, voda in sprehajalne stezice, ter tudi kolesarske steze. Do gostišča se pripeljete z avtom in parkirate na parkirišču, ki je vedno prosto za vas. Zagotavljamo vam, da vam bo tako všeč, da boste tam hoteli ostati vsaj nekaj dni ali pa tudi več.

Gostišče in prenočišče Dolenjske toplice ima namreč možnosti gostovanja gostov v svojih sobah za kolikor dolgo hočete, za eno noč, dve, en teden, en mesec  in več po dogovoru. Najbolj priporočamo, da se najprej naročite in rezervirate mizo v gostišču in sobo, kajti je kar zasedeno in iskano, da ne bi bilo zasedeno, če se nenadoma tam pojavite. No, pa tudi v takem primeru vam Dolenjske toplice pomagajo najt najugodnejšo in najboljši rešitev samo za vas.

Ko greste proti Dolenjski, se vedno spomnite na gostišče Dolenjske toplice, ki vam je na poti seveda, ker je v tej prekrasni pokrajini, ki je vinorodna. Če še niste prepričani, se zapeljite tja in naročite kakšno jed, pa boste takoj videli, pri čem ste. Gostje so tako zadovoljni, da se vedno znova in znova vračajo prav v to gostišče in nobeno drugo, že vedo, zakaj. Svetujemo, da preverite tudi sami, kaj so dobrega tam odkrili.