Domofoni
Storitve

Domofoni in pametne inštalacije

Domofoni iz njihove ponudbe so primerni za hiše, večstanovanjske objekte in poslovne stavbe. Več informacij lahko preberete tukaj. Na voljo so tudi domofoni s kamero ali pametni domofon. V njihovi ponudbi so na voljo kakovostni domofoni priznanih blagovnih znamk, ki bodo zadovoljili potrebe še tako zahtevnega uporabnika. Z njimi ne boste le odpirali vrat, ampak vam bodo postregli z različnimi naprednimi funkcijami, zaradi česar jih boste z veseljem uporabljali. Nudijo vam kakovostne domofone, na voljo pa so vam tudi domofoni s kamero.

Domofoni

Bticino Sfera so domofoni za večstanovanjske objekte, v katerem so vsaj 3 stanovanja, ali pa vse tja do 4000 stanovanj. Napravo se vodoravno ali navpično namesti drugo ob drugi in je na ta način odlična rešitev za kakršno koli namestitev. Domofoni se že desetletja uporabljajo za učinkovit nadzor dostopa do vaših domov, vendar se je njihova funkcionalnost tekom časa bistveno spremenila. Video domofon ali domofon s kamero nudi možnost video pogovora. S pomočjo notranje enote se boste lahko enostavno odzvali na poziv, istočasno pa boste tudi videli, kdo stoji pred vašimi vrati. Domofoni vam omogočajo tudi izjemno enostavne dostop do vašega doma, glede na to, za kakšen model se boste odločili. Lahko pa izbirate med prstnim odtisom, z RFID brezstičnim ključkom ali z vnosom PIN kode preko tipkovnice.

Notranja enota je lahko LCD zaslon, enota za prostoročno upravljanje ali slušalka. Interkom je možnost, ki vam jo omogočajo številni domofoni in vam omogoča komunikacijo med več notranjimi enotami v stanovanju. Posamezne domofone lahko povežete s pametnimi inštalacijami in preko notranje video enote ali telefona upravljate luči v vašem domu, senčila, ogrevanje ali pa zgolj s pritiskom na gumb aktivirate zalivanje vrta. Domofoni so postali tudi pomemben del varnostnega sistema doma, saj lahko kadar koli preverite, kaj se dogaja pred vrati, ne da bi kdo sploh pritisnil tipko vhodnega tabloja.