Drinx
Storitve

Predstavitev spletne trgovine Drinx.si

Podjetje Drinx je novo na trgu, vendar združuje izkušene managerje in strokovnjake z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju uvoza, distribucije, prodaje alkoholnih pijač ter marketinga. Njihova spletna trgovina omogoča med drugim tudi nakup rosé vina preko spleta. Kljub kratki prisotnosti na trgu se ponašajo z motivirano in izkušeno ekipo, ki si prizadeva vzpostaviti izpopolnjeno distribucijsko in prodajno mrežo, temelječo na globokem poznavanju slovenskega trga.

Drinx.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo alkoholnih pijač, ki je v lasti podjetja Bargroup. Bargroup je ambiciozno slovensko podjetje, ustanovljeno z namenom izboljšanja distribucije in prodaje tako alkoholnih kot brezalkoholnih pijač. Njihov pristop je inovativen, saj uvajajo nove metode komunikacije s strankami in ponujajo široko paleto izdelkov, da zadovoljijo različne ciljne skupine. Poseben poudarek dajejo vinu, simbolu elegance, in tako strankam omogočajo enostaven in priročen spletni nakup vin.

Drinx

Bargroup se odlikuje s poglobljenim razumevanjem slovenskega trga alkoholnih pijač. Njihova ekipa strokovnjakov izboljšuje prodajo z odpravljanjem pomanjkljivosti in uvajanjem inovativnih metod komunikacije s potrošniki. Cilj podjetja je zadovoljiti vsako stranko z izdelki, ki so prilagojeni njenim specifičnim željam in potrebam. Spletna trgovina Drinx je razvila posebno B2B platformo, namenjeno poslovnim partnerjem, ki jim omogoča nakup izdelkov po posebnih partnerskih cenah.

Poudarek na razvoju vinske kulture

Drinx poudarja pomembnost širjenja vinske kulture in skrbi za distribucijo ter prodajo vin v Sloveniji. Na svoji spletni strani so ustvarili posebne podstrani za izbrane vinarje, s katerimi sodelujejo, kar obiskovalcem omogoča, da se bolje seznanijo z vinarji in njihovimi vini. Med predstavljenimi vinarji so Edi Simčič, Dario Prinčič, Vinska klet Frelih in drugi. S tem prizadevanjem želijo povečati zavedanje o bogati vinski tradiciji in izkušnjah, ki jih ponujajo izbrani vinarji.

Prilagodljivost in raznolikost za različne stranke

S spletno trgovino Drinx, ki ponuja širok izbor alkoholnih pijač različnih kategorij in kakovosti, se uspešno prilagajajo raznolikim ciljnim skupinam. Zavedajo se, da se želje, kupna moč, nakupne navade in načini nakupovanja med strankami razlikujejo. Zaradi tega so prilagodljivi in zmožni zadovoljiti potrebe vsakega kupca, kar jim omogoča ponuditi izdelke, ki ustrezajo različnim profilom strank.

Izvirna poslovna darila za posebne priložnosti

Iskanje popolnih poslovnih daril je lahko zahtevno, vendar Drinx ponuja rešitve, ki izstopajo. Njihova ponudba vključuje luksuzna in vrhunska vina, inovativne vinske pripomočke, žgane pijače, peneča vina iz celega sveta ter izbrane gurmanske izdelke. Ta darila bodo zagotovo navdušila vaše stranke, saj vsak izdelek izraža skrbno izbran okus in izjemnost podjetja. S temi unikatnimi darili boste izstopali iz množice in pokazali svojo edinstvenost.