garažna vrata
Storitve

Vrhunska dvižna garažna vrata za vse objekte

Garažna vrata so lahko majhna ali velika, za dom ali za skladišče oziroma poslovne stavbe. So zelo različnih velikosti in iz raznih materialov ter več vrst, kar si poglejte več na www.adoor.si/garazna-vrata/ povezavi in najdite vrata za sebe. Garažna vrata so lahko taka, da so dvokrilna in se odpirajo navzven ali navznoter ali pa še bolje, so dvižna  na več načinov. Taka vrata so avtomatska ter največkrat delujejo na senzor oziroma daljinsko vodenje ter odpiranje vrat. Katera pa si vi želite?

garažna vrata

Sodobna garažna vrata so največkrat aluminijasta in kombinirana s steklom, da spuščajo v prostor svetlobo ali da se skoznje vidi, kaj se dogaja zunaj ali znotraj prostora. Če potrebujete taka vrata za svojo garažo, potem je potrebno odprtino zmeriti in po meri narediti vrata, da bodo sodila v vaš objekt. Največkrat se ljudje odločajo za rolo vrata, da se kot roleta dvigajo pod strop. redko se danes odločajo za enokrilna dvižna vrata, ki se dvigajo pod strop. Vendar so tudi taka možna, kar so tudi molj trdna, so pa težja n potrebujejo močnejši motor.

Garažna vrata so lahko katere koli barve si želite, največkrat so bela ali kovinsko srebrna, ker taka sodijo skoraj k vsaki fasadi in oknom ter drugim vratom. Lahko spe obarvajo po želji.  Industrijska garažna vrata pa so običajno standardnih velikosti, ker so tudi tovornjaki in druga vozila bolj standardni kot tudi pravila in zakoni o gradnji takih objektov.  Morajo biti zelo trpežna in odporna na udarce, zato so praviloma kovinska ter ponekod opremljena s steklenimi okni.

Nujno izberite taka vrata, ki jih vgradi in izdeluje proizvajalec ali serviser, ki lahko takoj zagotovi rezervne dele in ima tudi zelo ažurne servis. Brez tega so pokvarjena vrata lahko neuporabna dlje časa, kar lahko povzroči poslovno škodo. Tega si nihče ne želi. So pa kakovostna vrata t ako dobra, da delujejo brezhibno več let.