Industrijska vrata
Storitve

Kompaktna zložljiva industrijska vrata

Industrijska vrata so pogosto ne privoščljiva in zasedejo veliko prostora. Vendar kompaktna industrijska vrata pri https://www.vrata-zorman.si/industrijska-vrata/ ne zasedejo veliko prostora z svojimi zložljivimi vrati. Ta garažna vrata uporabljajo sistem harmonike, kjer se vrata zložijo tako, da izgledajo kot zložena harmonika. Tak način odpiranja rešijo prostorske probleme še posebej pri prostorih z nižjimi stropi kjer ni prostora za zlaganje vrat.

Industrijska vrata

Industrijska vrata Compact lahko poenostavijo proces odpiranja vrat z njihovimi prednostmi:

 

  • Lamene plošče se sklenejo nad vrati v eno manjšo enoto in s tem pridobite dodaten prostor
  • Vrata imajo odlično toplotno izolacijo z 40 mm izolacije
  • okvir vrat nudi dobro tesnenje za izboljšano izolacijo in varnost
  • strop ostane neoviran
  • omogoča lažjo montažo novih inštalacij v zid in v strop
  • zaščita proti nenadzorovanem padcu vrat in proti vlomni sistemi za dodatno varnost vrat in vašega posestva

Industrijska vrata Compact ne uporabljajo torzijskih vzmeti in stropnih nosilcev za lažjo inštalacijo in prihranek prostora. Vrata so na voljo v vseh barvah z opcijami za zasteklitvijo ali stranskimi vrati za dodatni vhod. Vrata nudijo tudi zaščito proti nenadzorovanem padcu in proti vlomne sisteme.

Vrata so bila razvita v podjetju Rolflex Nederland BV na Nizozemskem. Industrijska vrata Compact so bila dobavljena v velikih podjetjih kot MClaren, Airbus, Ferrari in v celotni avtomobilski industriji v Nemčiji (kot so Volkswagen, Audi in Mercedes).

Vrata si lahko popolnoma prilagodite na vaše želje in potrebe. Lahko izbirate med vrati brez ali z okni (vse od par oken do celotnih transparentih vrat kjerkoli na vratih in v kakršni koli količini in obliki), dodatnimi vhodi ob strani ali na vratih in do 10 standardnih barvah RAL ali popolnoma prilagojene barve glede na vaše potrebe vse po ugodnih cenah. Vrata so lahko namestijo kjerkoli in kamorkoli brez težav (to sega vse od vašega poslovnega prostora do vašega doma).