Podjetje SAS trade
Storitve

Industrijski sesalci za specialna dela

Podjetje SAS trade preko spletne strani ponuja idealne rešitve za industrijo in cestni promet. V industrijski proizvodnji je dostikrat problem umazanija, ki se vali po tleh ali pa je v zraku. To so lahko lojni madeži in zavese, strupen prah in kapljice od barvanj in brušenj ter drugih podobnih industrijskih del. Kaj vse ponuja podjetje SAS trade is poglejte na tej povezavi https://www.sastrade.si/, kjer najdete še druge izdelke, kot so pralnice in pralne ploščadi, ogrevanje in hlajenje prostorov, boni za navijanje cevi, traktorski agregati pa še razkužilo v spreju za roke.

Podjetje SAS trade

Industrijski sesalniki morajo biti močne in vzdržljive namenske mašine, ki bodo res dobro delal in imele kakovosten filter. To je zelo pomembno zaradi zdravja delavcev, ki ne smejo  vdihavati strupenih hlapov, kajti to vpliva dolgotrajno na njihov zdravje. Vsak industrijski sesalnik je namenjen določenemu delom, ali sesa prah, fini prah, strupeni prah, vodo, tekočine, maščobo, maščobno zaveso in podobno. Zato morate res dobro premisliti, katerega potrebujete in najbolje je, da se posvetujete s strokovnjakom pred nakupom, ker gotov pozna več rešitev za vaš problem.

Zanimive so tudi naprave za velike hale in proizvodnjo, ki so namenjene gretju in hlajenju prostorov tako, da pihajo topel ali mrzel za prostor. To so velike in zmogljive naprave, ki res dobro učinkujejo ter naredijo prostor boljši za delo. Ne pozabite tudi na agregate za traktorje, ki niso namenjeni samo traktorjem ampak vsem delovnim strojem. Narejeni os na nov način, uporabljajo nove tehnologije, zato so izjemno učinkoviti in tudi električni, kar pomeni, da so bistveno bolj  prijazni do okolja in ga ne uničujejo, ker uprolabjjao obnovljiv vir energije.

Te agregate uporabniki uprolabjjao za vozila, za stroje v hlevih in proizvodnjah, za poganjanje pump in tudi za delo zunaj, kjer ni elektrike, za gradbeništvo, cestna dela in podobno. Uprolabjjao ji za podjetja kot tudi za zasebne uporabnike.