inkubator
Tehnologija

Inkubator, primeren za izvajanje različnih raziskav

Ste podjetje, ki izvaja različne raziskave na področju medicine, farmacije, živilske kemije in analitike živil, potem zagotovo potrebujete medicinski inkubator. V podjetju Celab laboratorijska oprema imajo za vas zelo občutljiv in natančen inkubator.

V laboratoriju je inkubator I podjetja Celab idealen za vse naloge, ki jih opravlja pri temperaturah do +80°C, še posebej za inkubacijo živih kultur pri +37 °C. Zaradi zelo natančne tehnologije nadzora, so kritične temperaturne prekoračitve povsem izključene, saj je dragocena polnitev ogrevana izjemno previdno.

inkubator
Inkubator je primeren za opravljanje različnih raziskav.

Inkubator I in njegove lastnosti ter funkcije
Inkubator ima nadzorovano temperaturno območje vse do +80 °C. Izbirate lahko med osmimi modeli velikosti od 32 l do 749 l in dvema zmogljivostnima razredoma, osnovni z enojnim displayem in plus, ki ima dvojni display. Vsak inkubator omogoča naravno ali prisilno kroženje zraka ter dvojna vrata za dober pregled brez da pade temperatura. Preko displaya lahko aktivirate proces sterilizacije.

Memmertov inkubator, ki omogoča nežno silo v laboratoriju
V primerih, ko je komora povsem napolnjena, oba razreda tako osnovni kot plus omogočata optimalno kroženje zraka v inkubatorju, saj sta na voljo z nastavljivim ventilatorjem. V primerih, ko imate v inkubatorju občutljive vzorce, ki ne smejo biti izpostavljeni vrtinčenju zraka, lahko ventilator izključite. Vse to je zahvaljujoč enostavnim grelnim površinam, ki so z vseh strani optimalno usklajene s sistemom naravnega in prisilnega kroženja.

Vsak inkubator ima:
• 3-letno garancijo z možnostjo podaljšanja,
• mnogo možnosti programiranja,
• skoraj v celoti je izdelan iz nerjavečega jekla,
• priložen kalibracijski certifikat za temperaturo +37 °C,
• veliko grelno površino,
• je varnostno preizkušen in nosi vse potrebne oznake.

Imate vprašanja o inkubatorju, ali ne veste, kater inkubator bi bil najboljša izbira za vaše podjetje, v tem primeru kontaktirajte podjetje in z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vprašanja. Tako boste izbrali inkubator, ki bo zadostil vsem potrebam vašega podjetja.