izdelava fasad
Storitve

Ugodna in kvalitetna izdelava fasad

Vas zanima hitra in ugodna izdelava fasad? Obiščite spletno stran in si oglejte ponudbo.

Ekipa vso pridobljeno znanje in izkušnje prenaša na stranke. Mojstri izdelavo fasad izvedejo z upoštevanjem smernic s področja energijske varčnosti. Prav tako se ukvarjajo tudi s tem, kako nek starejši objekt narediti čim bolj energetsko učinkovit.

Izdelava fasad je njihova specialnost. Opazili so, da v današnjem času vnašajo pozitivne spremembe v vasi in mesta. Specializirani so na področju vseh fasad, v zadnjem času pa največji del njihovega delovanja obsega segment termno- izolacijskih fasad, ki jih podbira tudi stran Eko sklada.

Izdelava fasad je včasih težka izbira, saj si ne moremo predstavljati kako bi neka barva izgledala na celotni hiši. To zahteva veliko analiz vseh možnosti. Pri izbiri vam mojstri pomagajo z barvnimi študijami, kar pomeni, da vam pred izvedbo računalniško izrišejo izgled vaše fasade na realni fotografiji objekta. Ta storitev je za stranke brezplačna in je tudi zelo velika prednost, saj se ljudje tako lažje odločijo pri izbiri neke barve.

Veliko fasadnih sistemov, ki so na trgu niso vedno prava izbira za vaš objekt. V podjetju vam pomagajo ugotoviti in najti pravo rešitev, s katerim boste vzpostavili optimalen fasadni sistem in upoštevali vse vaše želje. Izdelava fasad mora upoštevati tudi vaše potrebe in finančne zmožnosti. Mojstri v podjetju v tem delu zares uživajo, kar jih tudi loči od nekaterih ostalih izvajalcev. Ž

Ekipa strankam olajša proces energetske prenove objekta tako, da jim zagotovi celotno rešitev, ki stranki zagotovi popolno brezskrbnost. Tako stranka ne potrebuje iskati različnih izvajalcev in je izdelava fasad tako lažja. vsa dela opravijo oni.

Proces, ki ureja nepovratna sredstva iz Eko sklada je lahko kar precej stresen. Ker vam želijo omogočiti čim lažjo izkušnjo, za to poskrbijo oni. Ker bodo oni komunicirali z Eko skladom na profesionalen način, se vam ni treba bati, da sredstev ne bi prejeli.