Storitve

Izdelava spletnih trgovin po vašem okusu

Vzpostavitev in izdelava spletnih trgovin ni tako enostavna naloga, kot se morda zdi na prvi pogled. Vendar pa vam v podjetju Gorenc d.o.o. zadevo olajšajo in vam ponujajo enostavno, hitro in ugodno izdelavo spletne trgovine na ključ, ki bo narejena po vašem okusu in po vaših željah. Kaj to pomeni? Izdelava spletnih trgovin pri podjetju Gorenc d.o.o. poteka na način, da je v samo izdelavo vključeno vse, kar potrebujete, da bo vaša spletna trgovina optimalna in konkurenčna na digitalnem trgu. Uredijo vam registracijo domene in spletno gostovanje, na vašo spletno trgovino vam namestijo statistiko, preko katere boste lahko spremljali in analizirali vse podatke o obiskih, uredijo vam sistem za zbiranje e-mail naslovov in vam na ta način omogočijo, da bodo vaše stranke dobivale brezplačne e-novice ter vam spletno trgovino vpišejo v Google Webmaster Tools, kar je ključno za uvrstitev spletne trgovine visoko v Googlu. Na koncu pa vam spletno trgovino povežejo še s socialnimi omrežji, kar vam da dodatno reklamo za vašo novo spletno trgovino. Hkrati vas naučijo upravljati spletno trgovino, na način, da samostojno dodajate in spreminjate elemente v spletni trgovini. Postavitev spletne trgovine ponavadi traja od enega do treh mesecev. Predvsem je odvisno od zahtevnosti projekta in kompleksnejših komponent.

Pri podjetju Gorenc d.o.o. se zavedajo pomembnosti estetsko dovršenih spletnih trgovin, zato je velik poudarek na lepem izgledu spletne trgovine. Hkrati je izdelava spletnih trgovin prilagojena vsem napravam, tako mobitelu, računalniku kot tudi tablici. Izdelava spletnih trgovin v podjetju Gorenc d.o.o. tako temelji na temu, da so spletne trgovine lepega izgleda, enostavne za upravljanje in prilagojene vsaki napravi.

Izdelava spletnih trgovin je v podjetju Gorenc d.o.o. izredno ugodna. Cena izdelave spletne trgovine se giblje okoli 1.100 EUR. Pri tem vam ni potrebno plačevati nikakršnih dodatnih mesečnih stroškov vzdrževanja. Edini strošek, ki ga imate je letni strošek za podaljšanje domene in za spletno gostovanje, ki znaša od 35 do 60 EUR na leto.

Vse kar morate storiti sedaj, je klikniti na zgoraj dano povezavo in poslati povpraševanje ter se dogovoriti za izdelavo vaše spletne trgovine.