Dom in oprema

Kakšen je pralno sušilni stroj Miele?

Sprostite se v udobju lastnega doma in odmislite vse skrbi ter opravila, ki vas čakajo. Življenje si lahko pošteno olajšate in ubijete dve muhi na en mah; vaše perilo bo sveže oprano in učinkovito posušeno. Pralno sušilni stroj Miele odraža vse kvalitete znamke Miele; je inovativen, zmogljiv, varčen in učinkovit. Značilnosti opreme so odvisne od modela, spodaj pa si lahko preberete nekaj osupljivih funkcij pralno sušilnih strojev, ki vas bodo pustile brez besed. To je točno to, kar ste iskali.

Učinkovit, varčen in inovativen

So tudi vam znani kupi nezlikanega perila, ki ga prelagate iz dneva v dan? Poleg službe in ostalih aktivnosti komaj najdete čas za likanje, za povrh pa gre še za izjemno neprivlačno hišno opravilo. Kaj, če bi vam povedali, da se lahko vaš trud, potreben za likanje, naenkrat zmanjša za 50 %? Pralno sušilni stroji Miele imajo funkcijo SteamCare, ki nežno in učinkovito zgladi perilo s pomočjo pare. Nekaterih kosov oblačil vam od sedaj naprej sploh ne bo treba likati! Z Glajenjem s paro lahko svoje perilo v enem koraku operete in zgladite. S funkcijo Rahljanje s paro pa zgladite že oprano, mokro perilo. S programom Osvežitev lahko osvežite in zgladite oblačila, ki ste jih le malo nosili in so še čista. Popolnoma enostavno.

Omislite si pralno sušilni stroj s satastim bobnom, ki zaradi posebne strukture površine ustvari vodni film, zaradi katerega je ravnanje z vašim perilom izjemno nežno, poleg tega pa se posuši bolj enakomerno in je bolje zglajeno. Na voljo je tudi poseben program proti puhastim delcem, ki se v celoti izperejo in ne ostajajo v bobnu, zaradi česar se lahko izognete spremembam barv perila. Mielejev pralno sušilni stroj  s programom Svila je kot dih nežen do naravnih vlaken; opere in neguje vse vrste perila, primerne za ročno pranje, ki ne vsebujejo volne.

Trdovratni madeži? Ni panike. S pralno sušilnim strojem Miele lahko ciljno obdelate do 23 vrst madežev, od tega kar do tri vrste madežev naenkrat. Preprosto izberite ustrezno programsko možnost in program pranja se bo optimalno prilagodil izbrani vrsti umazanije. Integrirani svetovalec za odstranjevanje madežev vam na prikazovalniku izpiše napotke za učinkovito odstranjevanje izbranih madežev, kar nudijo samo stroji Miele. Prihranite čas in energijo za sušenje in izkoristite toplo ožemanje. Pred postopkom sušenja se perilo giblje v toku toplega zraka in se tako postopoma ožame. Tako se vsebnost vode v vašem perilu zmanjša že pred samim sušenjem, kar prihrani čas in energijo. Izkoristite tudi avtomatsko doziranje pralnih sredstev, maksimalno zaščito pred izlivom vode in še mnoge druge funkcije, ki jih najdete v široki izbiri strojev. Izkoristire najvišjo kakovost Miele za dolgo življenjsko dobo.