klima za prikolico
Tehnologija

Klima za prikolico; vaša najboljša izbira na potovanju

Dometic klima za prikolico, ki jo lahko najdete na spletni strani https://www.caravan-cooling.com/, je najboljši način za udobno in prijetno potovanje in počitniško bivanje. S svojimi inovativnimi funkcijami in sodobnimi rešitvami je ta vodilna hladilna naprava na trgu vaša najboljša zaveznica v vročih poletnih dneh.

Klima za prikolico Dometic FreshJet je eden najmanjših modelov na tržišču. Zahvaljujoč svoji kompaktni in priročni zasnovi, pa lahko na streho vaše bivalne prikolice ali avtodoma montirate tudi tisto, kar zares potrebujete. Večina ljudi si namreč tudi na oddihu želi pogledati kakšen zanimiv film – ti bodo na streho poleg klimatske naprave montirali tudi satelitski krožnik. Spet drugi prisegajo na samozadostnost in prijaznost do okolja, zato jim ta vrhunska klima daje dovolj prostora, da poleg nje montirajo tudi solarne panele.

Privoščite si osvežujočo sprostitev

Dometic FreshJet svojim uporabnikom omogoča, da s pomočjo intuitivnega daljinca popolnoma sami uravnavajo željen pretok zraka. Na ta način boste prostor ohladili do točno tiste temperature, ki vam kar najbolj ustreza. Pihanje zraka lahko poljubno usmerjate gor in dol ter levo in desno. Poleg tega pa klima za prikolico zrak v prostoru tudi razvlaži in tako ohranja optimalno vlažnost vašega avtodoma ali prikolice.

Ta odličen izdelek, ki vam omogoča maksimalno udobje na dopustu pa je med uporabniki priljubljen predvsem zaradi svoje varčne narave in skoraj neslišnega delovanja. Zahvaljujoč nizkemu zagonskemu toku jo boste lahko popolnoma brez skrbi polnili na kateremkoli postajališču za avtodome in kamp prikolice. Naj vas ne skrbi niti električna zaščita, saj ima model FreshJet 2200, poleg vseh ostalih preventivnih ukrepov, tudi zelo mehak zagonski tok.

Ker je klima ob delovanju komaj slišna, pa je odlična tudi takrat, ko si želite počitka, mirnega spremljanja televizije ali sproščujočega branja knjige. Je prva izbira vseh tistih popotnikov, ki na svojem potovanju prisegajo na maksimalno udobje in kakovostno preživljanje več kot le zasluženih počitnic. Privoščite si jo in vaš dopust dvignite na najvišji nivo.