lasni podaljški
Storitve

Sprehodite se v nov dan z drugačno frizuro

Se tudi ve ob pogledu na zvezdnice svetovnega in domačega kova sprašujete, kako jim vedno uspe imeti brezhibno urejene lase, en dan kratke, drug dan dolge z različnimi premeni, ko pa je to po zdravi kmečki pameti nemogoče? No, v bistvu ni nemogoče, le malo domišljije, kreative in iznajdljivosti je potrebno. Aja, pa lasne podaljške seveda. Ja prav ste slišale, veliko zvezdnic eksperimentira z različnimi lasnimi podaljški, kaj jim omogoča, da se vsak dan pokažejo z novo frizuro in tako poskrbijo, da lahko mediji objavljajo pompozne naslove o njihovi modni dovršenosti. No, zdaj, ko je skrivnost razkrita se najbrž sprašujete, kako lahko tudi ve pridete do lasnih podaljškov in poskrbite za spremembo videza, ne da bi morale odšteti kar nekaj denarja za obisk frizerja. To je v bistvu dokaj preprosto, le klikniti morate na vipbejba.si.

Ženske veliko damo na svoj videz in smo rade lepo urejene, po možnosti po zadnjih modnih trendih. Pri tem ne gre le za oblačila, ampak tudi za frizure. Nekaterim ustreza vedno enaka pričeska, druge bi rade bolj eksperimentirale s svojimi lasmi, a pri tem kmalu ugotovijo, da je to kar drag šport. Lasni podaljški so zato odlična rešitev za to težavo – ko jih enkrat kupite, jih imate za zmeraj in med seboj jih lahko poljubno kombinirate. A ni to res kul?!

Ko gre vse narobe …

Ste si pred kratkim omislile kratko pričesko, zdaj pa ste izvedele, da ste čez dva meseca vabljene na poroko najboljše prijateljice in bi si tam želele blesteti z dolgimi, nakodranimi in bujnimi lasmi? Najbrž vse vemo, da v dveh mesecih lasje ne bodo tako hitro zrasli, da bi bilo to mogoče. Ste vabljene na razgovor za službo, ki ste si jo že dolgo želele in želite zato izgledati resno in dostojanstveno, ve pa ste si ravno prejšnji teden omislile pramene v živih barvah? To gotovo ne bo naredilo najboljšega vtisa na vašega bodočega šefa. Ste naveličane svoje stare frizure, a ste ravno zdaj tako zasedene, da ne utegnete obiskati frizerja? V vseh teh in podobnih primerih vam lasni podaljški na enostaven in hiter način omogočijo popolno spremembo vašega videza. Ker so zelo enostavni za uporabo, si jih lahko namestite kar same, brez da bi morale obiskati frizerja.

lasni podaljški
Lasni podaljški na hiter in enostaven način omogočijo spremembo videza.

Ljudje smo si v vseh pogledih zelo različni in nič drugače ni niti z lasmi. Ene ženske imajo že po naravi zelo bujne in sijoče lase, druge pa imajo bolj malo volumna in nikakor ne dosežejo tako košatih las, kot bi si jih želele. Prav nasprotno pa si nekatere želijo, da njihovi lasje ne bi bili tako skodrani, a jih nikakor ne morejo zravnati. To lahko kar precej vpliva na našo samopodobo in samozavest, a na srečo obstajajo lasni podaljški, ki vas lahko rešijo marsikatere zagate in skrbi.

Izbira po trenutnem navdihu

Se sprašujete, zakaj so lasni podaljški vse bolj priljubljeni? Odgovor je povsem preprost – ker omogočajo svobodno izbiro glede na vaše počutje. Ko se zjutraj vstanete in se pogledate v ogledalo, si lahko zamislite, kakšno frizuro bi tisti dan rade imele, najdete prave lasne podaljške in voila, nova pričeska je tu. In to v manj kot petih minutah! Na ta način ste lahko en dan kratkolaska, drug dan pa imate bujne, dolge in svetleče lase. Si želite kodre, kitke ali frufru? Morda nakit v kitkah? Nič lažjega, tudi za to obstajajo lasni podaljški, ki vam to omogočajo. Na voljo imate lasne podaljške iz naravnih ali sintetičnih las, svetle ali temne, skratka vse, kar vam srce poželi in to po vsem dostopnih cenah.

lasni podaljški
Kodri, kitke ali frufru? Lasni podaljški vam omogočajo vse to in še več.

Lasni podaljški so na voljo v vseh barvah, oblikah in velikostih, zato bo gotovo vsaka našla nekaj zase. Če si že dolgo želite pobarvati lase, a ste mnenja, da to škoduje vašim lasem, si las ne rabite barvati – raje kupite lasne podaljške v želeni barvi in dosegle boste enak učinek, kot če bi obiskale frizerja in tam preživele vsaj tri ure, da bi vam pobarval lase. Pa še prihranile boste nekaj denarja, kar tudi ni slabo. Ko se določene barve naveličate, preprosto zamenjajte lasne podaljške ali jih kombinirajte s čim drugim in v trenutku bo vaša pričeska izgledala kot nova.

Bosta s fantom kmalu praznovala obletnico zaroke ali poroke in ga želite presenetiti s svojim videzom? Omislite si čop vipbejba naravnega videza, ki poskrbi, da bodo vaši lasje izgledali še bolj bujno in gosto, čop na špango ali trak ali pa lasne podaljške v malo drugačnih barvnih odtenkih, kakršne nosite običajno. Če si boste oblekle še čudovito obleko, ki bo poudarila vašo postavo in nadele prekrasne uhane in verižico, se vas sploh ne bo mogel nagledati.

Ker pa se vse zavedamo, da moramo biti poleg modnih frizur modne tudi pri oblekah in modnih dodatkih, ob nakupu lasnih podaljškov poglejte še ponudbo rut, sončnih očal, izdelkov za kozmetiko in nego, oblačila, kopalke in nakit. Poskrbite, da boste ne glede na letni čas blestele in da boste privabljale poglede. Saj vendar vsaki ugaja, če za njo pogleda kakšen res postaven fant, kajne?