Dom in oprema

Lavor visokotlačni čistilnik zmore čistiti tudi z vročo vodo

Lavor visokotlačni čistilnik je izjemno uporabno orodje za pranje vsega, kar si želite, da je čisto. Visokotlačni čistilnik blagovne znamke Lavor je izjemno zmogljiv, natančen in ima več različic, med njimi je tudi tak, da lahko površine čistite z vročo vodo. Ko izberete Lavor visokotlačni čistilnik, morate pregledati vse modele in jih primerjati med seboj, da boste ugotovili, kateri je za vas pravi. Če tega ne želite narediti, pa pokličite prodajalca in mu zaupajte svoje želje, on pa vam bo našel to, kar potrebujete in vam takoj predlagala pravi model.

Lavor visokotlačni čistilnik

Lavor visokotlačni čistilnik je primeren za pranje vozil in zunanjih površin, operete lahko naprave in predmete s pomočjo visokega pritiska hladne ali vroče vode. Vsebuje napredne tehnologije in veliko moč pritiska. Vodni curek pod pritiskom vedno temeljito očisti površine in jih zgladi ter skoraj zbrusi, zato boste lahko odstranili vsako trdovratno umazanijo. Skupaj s čistilom bosta nepremagljiva. V vsaki avtopralnici imajo take naprave in če jo imate doma, jo lahko uporabite za vse, kar morate očistiti, od tepihov, vozil, predmetov in drugih površin, ki so umazane kot so tla. Vse to bo Lavor visokotlačni čistilnik očistil povsem brezhibno ter hitro in brez kakršnega koli vašega napora.

Poleg same naprave boste dobili veliko dodatkov, s katerimi bo vaše čiščenje še toliko volj učinkovito. V paketu so ponavadi visokotlačne cevi, ki so različnih dolžin. Dobite tudi pištolo, s katero čistite pod pritiskom in jo nastavljate na različne curke, ki so lahko ozki ali široki. Ta pištola ima lahko različne šobe. Nekateri modeli ponujajo še čistilca tal ali posodo in čistila.

Lavor visokotlačni čistilnik je namenjen trdovratni umazaniji in če zmore očistiti z vročo vodo, očisti lahko tudi mastne madeže ter podobne stvari, saj je vroča voda precej bolj učinkovita od mrzle. Očistili boste lahko blato, tekočine, olje, sol, madeže, zasušene zadeve pesek in še marsikaj. Očistili boste lahko tudi prikolice in gospodarska vozila ter posodo, stekla in stvari na vrtu, cevi … Ne bo vam treba več drgniti in odmakati, uporabljati krtače in omela, ampak samo elegantno namestite stroj, ga priklopite in že delate. V nekaj minutah bo vse čisto in brezhibno. Ta stroj vam bo prihranil dosti časa.