lešnikov namaz
Zanimivosti

Lešnikov namaz za prave gurmane

Za vse ljubitelje dobre kulinarike so na Kmetiji Kosec pripravili izvrsten lešnikov namaz, ki ga lahko naročite na spletni strani https://kmetijakosec.si/lesnikov-namaz/. Gre za veliko bolj zdravo in hranljivo različico sladkih namazov, s katerim boste pogumno zaštartali v nov dan ali pa se z njim posladkali kadarkoli v dnevu. Lešnikov namaz s Kmetije Kosec je tako vse, kar si želi vsak pravi gurman – okusen, hranljiv in zares kakovosten. Za njegovo izdelavo uporabljajo samo ekskluzivne in domače sestavine, ki so odgovorne za pravo eksplozijo okusov. Ko ga boste enkrat probali, bo zagotovo postal stalnica v vaši prehrani. Zato razvajajte sebe in svoje bližnje z okusnimi in domačimi proizvodi in tako pomembno prispevajte tudi k zdravju in dobremu počutju.

Okusno, zdravo in domače

Ta vrhunski 100 % slovenski lešnikov namaz je novost v ponudbi Kmetije Kosec. Izdelan je iz hrustljavo zapečenih lešnikov slovenskega porekla. Očaral vas bo s posebnim sladkastim okusom, ki ne vsebuje prav nobenega dodanega sladkorja, soli ali aditivov. Ne verjamete? Potem pa ga poizkusite na kruhu ali še na toplih palačinkah. Nad njim so navdušeni tudi otroci, športniki pa ga radi jedo, saj vsebuje zares bogato in hranljivo sestavo. Nekateri ga z veseljem dodajo tudi v mlečne napitke ali pa z njim izboljšajo okus skute ali jogurta.

Izdelek je popolnoma zdrav, saj ne vsebuje zdravju škodljivih trans maščob, pridobljenih z umetnim postopkom strjevanja oz. med procesom hidrogeniranja. Njegova energijska vrednost je izredno bogata, hranljiva in pestra. Lešnikovo maslo je eden redkih zelo okusnih a zdravih proizvodov na trgu, saj se številni proizvajalci, zaradi cenovne dostopnosti, raje poslužujejo uporabe škodljivih trans maščob in drugih vprašljivih dodatkov.

Tisti, ki so namaz že poizkusili lahko povedo, da je izredno dobro mazav in vrhunskega okusa. Ima le eno slabost – težko se mu boste uprli. A brez skrbi, saj ta ekskluzivni izdelek iz lešnikov vsebuje zgolj zdrave in nenasičene maščobe, ki odtehtajo tudi kakšno dodatno kalorijo.