Lestroj
Storitve

Lesno obdelovalni stroji Lestroj za vse mojstre

Če ste zasebnih ali pa imate veliko lesno predelovano podjetje, so za vas kot nalašč lesno predelovalni stroji. To je podjetje, ki ve, kaj je najbolje za lesno industrijo in nabavlja najboljše možne lesne stroje za vsako uporabo. Na njihovi spletnih straneh http://lestroj.si/ pa boste našli tudi zelo zanimivo in ugodno ponudbo rabljenih strojev. Med drugim spletna trgovina ponuja veliko različnih orodij in rezervah delov za te stroje, ki jih potrebujete pri svojem specializiranem delu. Ker so resen ponudnik ponujajo tudi zanesljiv servis za stroje.

Lestroj

Za svoje delo potrebujete zanesljivega partnerja in kakovostno orodje, ki bo delovalo dolgo časa. Katina nimate čas čakati na servis in poplavljati stroje, bolje je, da delate za ta čas. Izberite takega partnerja in preizkusite podjetje Lestroj. Njihova roba je samo kvalitetna in od tega načela nikakor ne odstopajo. V to se boste sami prepričali ko pogledate spletno stran in pa če se oglasite pri njih, da pogledate nekatere stroje, ki os na zalogi.

V podjetju Lestroj si prizadevajo svojim strankam zagotoviti tako kakovostno delovno opremo, da jim bo res čim bolje služila ter čim dlje časa. Za  vso opremo, ki je pri njih v prodaji pa zagotavljajo servisiranje. Tako boste lahko delali in prepustili delovanje strojev profesionalcem.

V podjetju imajo širok pogled na lesnoobdelovalno stroko. Zato se tudi ves čas izpopolnjujejo in uvajajo novitete. To pa jim omogoča oblikovanje najbolj optimalne rešitve za vse odjemalce lesnih strojev in orodij. Zagotavljajo strokovno svetovanje pri izbiri strojev, demonstracijo delovanja strojev ter možnost nakupa strojev različnih cenovnih razredov. Vse pa vam pripeljejo na lokacijo, ki jo izberete in vam zmontirajo do točke, ko stroj le še začnete uporabiti. Seveda vas bodo prej naučili, kako se stork varno uporablja in kako iz njega izvlečete kar največ se da. Kasneje vas bodo oskrbovali z rezervnimi deli ter vam pomagali stroj vzdrževati.