Storitve

Metal Mikulić – specialist za orodje in varilno tehniko

Podjetje Metal Mikulić d.o.o. je začelo svojo pot leta 1994, ko se je specializiralo kot trgovec na debelo z orodjem in varilno tehniko. Več si preberite na naslovu: https://www.metalmikulic.si/. V tem času so postavili temelje svojega poslovanja, osredotočenega na kakovostno orodje in varilno opremo.

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja je Metal Mikulić predstavljal pomembnega izvoznika orodja in varilnih aparatov slovenskih proizvajalcev na tržišča Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore. To obdobje je zaznamovalo uspešno širjenje njihovega vpliva na mednarodna tržišča.

Metal Mikulić

Ekskluzivno zastopništvo Hitachi Koki

V začetku tretjega tisočletja je podjetje doseglo pomemben mejnik z pridobitvijo ekskluzivnega zastopništva za japonsko korporacijo Hitachi Koki na tržiščih Slovenije, Bolgarije in Bosne in Hercegovine. To je pomenilo prelomnico, saj se je Metal Mikulić še bolj usmeril na slovensko tržišče, širil svojo ponudbo in razvijal mrežo distributerjev ter končnih kupcev.

Leto 2004 je zaznamovalo novo obdobje v razvoju podjetja Metal Mikulić, ko se je preselilo iz IC Trzina v nove poslovne prostore v IC Zg. Jarše pri Domžalah. S prostorom, ki obsega približno 1.300 m2 pisarniških, delavniških in skladiščnih prostorov, je podjetje organiziralo veleprodajo in servis tehničnega blaga. Ta poteza je dodatno okrepila njihovo prisotnost in storitve na trgu.

Raznolika ponudba profesionalnega orodja in naprav

Danes se podjetje ponaša s pestro ponudbo profesionalnega orodja in naprav, namenjenih industriji, obrtnikom in zahtevnim domačim mojstrom. V njihovi izbrani paleti najdemo priznane znamke, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in zmogljivost.

Med ponujenim profesionalnim orodjem izstopa električno orodje Hikoki, ki je predhodno nosilo ime Hitachi. Poleg samega orodja lahko stranke izberejo tudi pribor za električno orodje Hikoki-Proline, ki je zasnovan za optimalno dopolnitev in izboljšanje uporabniške izkušnje. V ponudbi podjetja najdemo tudi kakovostne varilne aparate Hugong, ki veljajo za največjega svetovnega proizvajalca varilnih aparatov. Za optimalno uporabo teh aparatur strankam ponujajo tudi pribor za varilne aparate TBI, ki je priznan nemški proizvajalec.

Podjetje Metal Mikulić d.o.o. ne ponuja le orodja in naprav, temveč tudi celostno oskrbo z dodajnimi materiali in zaščitnimi sredstvi za varjenje. S tem zagotavljajo, da stranke dobijo vse, kar potrebujejo za uspešno in varno izvajanje varilnih del.