na splošno (domov)
Storitve

Povečanje zasedenosti nastanitvenih kapacitet z optimizacijo prodajnih kanalov

Turizem se je v zadnjih letih spremenil, spremenile pa so se tudi možnosti za oglaševanje nastanitev. Ker pa je postalo spletno oddajanje nastanitev ključnega pomena, je priporočljivo, da si na tem področju zagotovite dodatno pomoč. Na spletni strani optimaplusbooking.com si preberite več o tem in si zagotovite sodelovanje s strokovnjaki na področju urejanja prodajnih kanalov. Na splošno (domov) velja, da so bolje urejeni kanali tisti, ki prinašajo večji uspeh. To pa so vsekakor želje vsakega lastnika namestitev, da bi privabil kar največ gostov in jim nudil kvalitetno ter nepozabno izkušnjo. Ravno to pa nudi agencija za oddajo apartmajev, ki skrbi za upravljanje prodajnih kanalov in posledično za povečanje zasedenosti vaših nastanitvenih kapacitet

Kaj prinaša sodelovanje s podjetjem, ki ureja prodajne kanale?
Na splošno (domov) je to podjetje specializirano za optimizacijo prodajnih kanalov, implementacijo channel managerja, postavitvijo spletnih strani in marketingom na socialnih omrežjih. Cilj vsega naštetega pa je, da vam agencija za oddajo apartmajev olajša poslovanje in pomaga pri pridobivanju več rezervacij. Upravljanje apartmajev je lahko zahtevno, prinaša pa lahko slabše rezultate od pričakovanega. Tu pa na pomoč pristopi agencija za oddajo apartmajev, ki poskrbi za pridobivanje razlike pred konkurenti. Tako bodo vaše agencije dobro oglaševane in bodo na ta način prinašale goste, kar je nenazadnje cilj vsakega lastnika nastanitev. Na splošno (domov) je trgu je namreč ogromno ponudnikov nastanitev, zato je pomembno, da izstopate iz množice. Pri tem vam pomaga agencija, ki je vešča pri uporabljanju spletnih orodij in orodij za komunikacijo z gosti.

Kako poteka delo?
Agencija za oddajanje apartmajev navadno najprej poskrbi za prodajne kanale, te namreč optimizira. To pomeni, da jih naredi prijaznejše uporabnikom in bolj privlačne za nove uporabnike. Poleg tega poskrbijo še za urejanje pogojev odpovedi, poskrbijo tudi za elektronsko knjigo gostov, elektronsko prijavo za goste in za elektronsko davčno blagajno. Ne pozabijo pa tudi na nove fotografije, ki izboljšajo vizualno podobo vaše nastanitve. Na splošno (domov) namreč velja, da se dosti gostov odloča za izbiro nastanitve na podlagi fotografij, zato je pomembno, da so privlačne in pritegnejo ljudi. V primeru dogovora agencija poskrbi še za vaše oglaševanje na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Obe platformi sta učinkovit način pridobivanja prepoznavnosti in posledično večanja števila rezervacij.