najboljši pisarniški stoli
Zdravje

Najboljši pisarniški stoli so plod slovenskega razvoja

Ste odvetnik, svetovalec ali diplomat, skratka nekdo, ki večino časa preživi v svoji pisarni? Vam sedenje na pisarniškem stolu povzroča bolečine v hrbtenici? Potem morate takoj zamenjati pisarniški stol! Spinalis so eni najboljših pisarniških stolov kar jih lahko dobite pri nas. Narejeni so tako, da vas prisilijo v pravilno držo, posledično vaša hrbtenici manj trpi. Pomagali so že številnim uspešnim podjetnikom, zato verjamemo, da bodo tudi vam.

Brez slabe vesti lahko rečemo, da so Spinalis stoli najboljši pisarniški stoli daleč naokoli. Narejeni so tako, da posnemajo sedenje na žogi, kar pomeni, da bo vaše sedenje aktivno – kamor se bo premaknilo telo, tam se bo premaknil tudi stol in hrbtenica bo tako ves čas v pravilnem položaju. Poleg aktivnega sedenja, ki krepi in spodbuja mišice, vas ti stoli prisilijo v pravilno držo, kar odpravi bolečine v križu, hkrati pa vam omogočajo tudi počitek, kar pa je zelo dobrodošlo pri dolgotrajnem sedenju.

najboljši pisarniški stoli
Pravilno sedenje ne povzroča bolečin.

Najboljši pisarniški stoli – kako jih izbrati

Večina ljudi uporablja napačen stol. Če temu dodamo še dolgotrajno sedenje, potem je to super recept za bolečine v križu. Ob nepravilnem sedenju naša hrbtenica trpi, kar se sčasoma izrazi v vse močnejših bolečinah. Bolečin nikakor ne smete ignorirati in se morate posvetovati z zdravnikom, ki vam bo znal pomagati. Za odpravo bolečin pa lahko veliko naredite tudi sami, in sicer tako, da si kupite kvaliteten in ergonomsko oblikovan pisarniški stol. Najboljši pisarniški stoli morajo vsakemu zagotoviti aktivno in pravilno sedenje. Ljudje namreč nismo narejeni za sedenje, ampak za gibanje, zato morajo biti naše mišice ves čas aktivne. Pasivno in dolgotrajno sedenje za pisarniškim stolom torej ni dobro. Ergonomsko oblikovani stoli pa nas spodbujajo k aktivnemu sedenju in nam nudijo vso potrebno oporo za hrbtenico.

Spoznajte nove dimenzije sedenja

Kot že rečeno, so Spinalis stoli posebni, saj posnemajo sedenje na žogi, kar pomeni, da se sedalo giblje. To se vam bo morda na začetku zdelo nenavadno, saj smo ljudje navajeni na stabilno sedalo, a verjemite, da se boste kmalu navadili. Prvih nekaj dni boste morda čutili bolečine, a to je povsem normalno, saj se vaše telo privaja na nov način sedenja. Že čez nekaj dni se vam bo zdelo sedenje na Spinalis stolu tako vsakdanje in udobno, da se boste spraševali, zakaj niste stola kupili že prej.

najboljši pisarniški stoli
Spinalis stoli bodo navdušili vsakogar.

Vsi stoli Spinalis so narejeni iz kvalitetnih in trpežnih materialov, zato ga boste brez težav uporablja 10 in več let. V podjetju vam nudijo tudi možnost, da stole pred nakupom preizkusite in tako ugotovite, kakšen stol bi vam najbolj ustrezal. Z veseljem vam bodo tudi svetovali in pomagali izbrati stol, ki bo vaše delo naredil prijetnejše.

Najboljši pisarniški stoli so le klik stran od vas. Hitro obiščite spletno stran podjetja Spinalis in si oglejte široko ponudbo ergonomsko oblikovanih stolov. Poskrbite za svoje zdravje in svoji hrbtenici privoščite le najboljše. Verjemite, da nam boste na stara leta hvaležni, saj vas bomo rešili marsikaterih težav s križem. Stoli Spinalis so zadovoljili že marsikaterega uporabnika, ki danes živi boljše življenje – zakaj ne bi poizkusili še vi!