odejice za dojenčke z imenom
Drugo

Odejice za dojenčke z imenom so odlično personalizirano darilo

Če iščete odlično darilo za novega družinskega člana, potem so odejice za dojenčke z imenom po dostopni ceni odlična izbira, s katero boste navdušili tudi novopečene starše. Glavne prednosti Medora odejice za dojenčke z imenom so njihova mehkoba, nežnost in unikatnost. Te preprosto navdušijo, dojenčku pa nudijo vso potrebno udobje in zaščito med spanjem in počitkom.

Zakaj ravno Medora odejice za dojenčke z imenom?

Pri izbiri odejice za dojenčke z imenom je ključnega pomena njihova kvaliteta. Dojenčkova koža je namreč zelo občutljiva, zato je skrbno izbiranje materialov, ki pridejo v stik z njo še toliko bolj pomembno. Medorine odejice, ki so namenjene našim najmlajšim družinskim članom so izdelane iz dveh plasti izbranega 100% bombaža. Ta je popolnoma neškodljiv za občutljivo dojenčkovo kožo. Odlična lastnost muslin tkanine je njena neverjetna trpežnost, ki brez težav zdrži nešteto pranj. Še več – večkrat kot jo boste oprali, bolj mehka bo odejica vašega malčka.

Odejice za dojenčke z imenom Medora so zahvaljujoč svoji edinstveni sestavi zelo lahkotne in nežne. Ker muslin tkanina zelo dobro diha, se vaš otrok pod njo ne bo pregreval. Odejice so tako idealne za uporabo v vseh letnih časih – poleti bo dojenčka prijetno hladila, v hladnih zimskih dneh pa bo poskrbela, da mu bo prijetno toplo. Ker je zdravje in dobro počutje naših najmlajših na prvem mestu, imajo vsi izdelki tudi certifikat Oeko-Tex standard 100, ki zagotavlja neoporečnost uporabljenih materialov.

Ta odličen bombažni izdelek za vašega malčka boste lahko s seboj vzeli na sprehode, primeren je tako za vožnjo v vozičku kot tudi crkljanje in večerno uspavanje. Ker so odejice za dojenčke z imenom dovolj velike in debele, jih lahko brez težav uporabljate celo kot igralno podlogo.

Nežen dotik tkanine, kakovostna izdelava, prikupen dizajn in možnost personalizacije je vse tisto, zaradi česar bo odejica razveselila vsakega novopečenega starša. Poleg tega pa bo poskrbela za najslajše sanje vsakega dojenčka.

Izberite svojo odejico

Če so odejice za dojenčke z imenom prepričale tudi vas, potem si oglejte skrbno izbrano ponudbo na spletni strani Medora. Izbirate lahko med kakovostno izdelanimi 100% bombažnimi odejami, ki so šivane v Sloveniji. Na voljo so vam v dveh barvah, roza in cream, ki je zaradi svoje nevtralnosti primerna za oba spola. Izberite tisto, ki vam je najbolj všeč in tako svojemu dojenčku zagotovite zares vsestranski izdelek, ki vas ne bo razočaral.

odejica

Še ena v vrsti odličnih možnosti, ki vam jih ponujajo pri Medori pa je personalizacija. Na tak način odejica dodatno pridobi na svoji vrednosti. Na odejico izbrane barve se po vaši želji izveze ime otroka. Tega ob naročilu preprosto vpišete v za to namenjeno okence. V kolikor se za personalizacijo ne odločite, pa okence pustite prazno.

Personalizacija se izvede tako, da se otrokovo ime s posebno tehniko vezenja všije na odejo. Ta je veliko boljša od personalizacije s pomočjo nalepk, saj ime na tkanini ostane večno, ne glede na to kolikokrat boste izdelek oprali. Vaš otrok bo tako dobil trajnostno darilo, ki ga bo spremljalo skozi vse življenje, pa četudi kasneje le še kot lep spomin na otroške dni. Odejica tako predstavlja darilo, ki je nekaj zares posebnega in nepozabnega.

Darilo, ki navduši

Odejice za dojenčke z imenom so odlično darilo ob rojstvu otroka, saj so zelo lepe, uporabne in trajnostne. Poleg tega pa s svojo vsestranskostjo precej olajšajo delo staršem. Te namreč ne bodo več potrebovali različnih odej za različne aktivnosti, saj bodo dobili izdelek, ki bo uspešno izpolnjeval prav vse naloge. Sprehodi, igra, dnevni in nočni počitek, kopanje ter nega – odejico boste starši lahko uporabljali tako doma kot tudi na poti. Še ena v vrsti odličnih prednosti je njeno enostavno vzdrževanje in pranje.

Muslin je namreč visokokakovosten material, ki je izredno vpojen, prijeten, zračen in mehak. Ker gre za dvojno tkanino, odejica pa je šivana iz dveh plasti, pomeni, da je ta narejena iz kar štirih plasti vrhunske tkanine, kar odejici podari dodatno mehkobo in nežnost. Otrokova koža vam bo hvaležna.

Iščete čudovito darilo ob rojstvu, rojstnem dnevu ali kateri drugi priložnosti? Potem so odejice za dojenčke zagotovo tisto, kar bo navdušilo obdarovanca.

Večni spomin

Se spomnite otroških dni, ko ste bili še posebej navezani na določeno igračko ali odejico? Tako imenovana ninica, brez katere tudi vi kot malček nikakor niste mogli zaspati, tudi danes skozi otroštvo spremlja marsikaterega otroka. Nanjo se nekateri navežejo celo tako močno, da je nikoli ne pozabijo ali pa jo shranijo in jo kasneje podarijo svojemu otroku.

Ninica je naziv, ki je ne dobi čisto vsaka otroška igrača – ta si ga mora namreč zaslužiti. Najpogosteje gre za zelo posebno stvar, na katero se malček še posebej naveže. Velikokrat pa je to prav odeja, s katero je bil pokrit že od rojstva. Z nakupom odejice za dojenčke z imenom boste tako morda vašemu dojenčku podarili nekaj, kar mu bo polepšalo obdobje zgodnjega odraščanja. Praktična odejica bo čez čas postala priljubljena spremljevalka pri počitku in spanju, čez leta pa večni spomin, ki bo takrat že odraslega mladeniča ali mladenko spominjalo na brezskrbne otroške dni.