pakirni center
Storitve

Malaja pakirni center za vas

Lastna spletna trgovina od podjetnika zahteva veliko – skrb za zadostne zaloge izdelka, pakiranje ter dostavo paketa z izbranimi paketi do naslovnika. Napak in poškodb si pri tem praktično ne smete privoščiti. Podjetje Malaja, tukaj poiščite več informacij o podjetju, je pakirni center, ki nudi skladiščenje in pakiranje izdelkov po nizkih cenah. Preverite njihovo ponudbo ter najdite rešitev za svoje podjetje.

pakirni center

Podjetje Malaja

Podjetje Malaja je mlado podjetje, locirano v Apačah. Gre za podjetje, ki se ukvarja z dejavnostmi pakirnega centra za spletne trgovine. Vizija podjetja se nanaša na pakiranje in pošiljanje paketov v različne države Evropske unije, pri čemer nudijo pomoč in podporo za druga podjetja, ki želijo prodreti zunaj svojih državnih meja.

Storitve, ki jih podjetje Malaja nudi

Večina mladih podjetij, predvsem pa lastniki spletnih trgovin, se pogosto soočajo z izzivi, ki so v veliki meri odvisne od časovnih in prostorskih omejitev. Podjetje Malaja je lahko v teh primerih odličen partner, ki vam bo pomagal na poti razvoja in širitve. Podjetje nudi možnosti skladiščenja izdelkov, ki jih kasneje zapakirajo, opremijo in za vas odpošljejo na naslov izbranega naslovnika znotraj Slovenije in drugih držav Evropske unije. Tako boste z enim partnerjem rešili vse svoje težave in dobili prostor in čas za nove ideje, izzive in s tem povezano možnostjo širitve.

Vse omenjene storitve so namenjene vsem manjšim in večjim podjetnikom, zadnji pa boste to pomoč zagotovo še bolj cenili. Velika prodaja izdelkov in njihovo pakiranje namreč zahtevajo še več časa, zamude v pošiljanju pa lahko resno vplivajo na oceno in mnenja vašega podjetja na spletu. To lahko dolgoročno vodi v nezaupanje strank v vaše storitve, česar si zagotovo ne želite. Z iskanjem zanesljivega partnerja torej ne odlašajte predolgo in si zagotovite hitro, strokovno in finančno ugodno sodelovanje s podjetjem, ki vas ne bo razočaralo. Prepričajte se sami!