panelne ograje
Storitve

Zakaj so panelne ograje tako koristne in iskane

Panelne ograje so učinkovite, trdne in poceni za ograjevanje katerih koli površin, še posebej velikih. Kakovostne panelne ograje so zdržljive in lepe ter se zlijejo z okolico, ker so narejene iz žice, prevlečene s PVC barvo, zato se skoznje dobro vidi in pronica svetloba brez težav. Te ograje so lahko različnih višin in neskončne dolžine. Uporabijo se lahko za ograjevaje dvorišč, njiv, posesti, pomembnih objektov, poslovnih stavb, šol in drugih javnih stavb, skratka povsod, kjer potrebujete ločiti zasebno zemljišče od drugih površin in da živali ter ljudje ne hodijo po tej zemlji.

panelne ograje

Panelne ograje so lahko izdelane tako, da jih je težko preplezati, ker imajo zgoraj nameščene špice, ki preprečijo živalim da bi šle preko ograje in uničile premoženje ali pridelek. Preprečijo pa tudi ljudem, da bi naredili škodo ali odtujili vaše premoženje. Tako so trdne, da jih ne more prebiti vozilo ali nobena žival. Tudi s škarjami za kovino jih je izjemno težko prerezati.

Kakovostne panelne ograje je treba namestiti na trdne stebre, ki so običajno kovinski in gosto nameščeni, da res dobro držijo ograjo. Če je visoka, je na sredini enkrat ali dvakrat ojačana, da se ne krivi. Stebričke pa je treba namestiti v trdne temelje, ki so lahko škarpa ali samostojni temelji za vsak količek, kar je največkrat na velikih kmetijskih površinah.

Škarpe za panelne ograje pa se naredijo okoli stavb in hiš, da zagledajo lepo in da ločijo vašo zemljo od sosednjih zemljišč ter se lahko naredijo še odtoki in druga infrastruktura. Temelje in samo ograjo je najbolje, najceneje in najhitreje, da vam jih izdelajo mojstri. Samo naročite, kaj potrebujete in pridejo pogledat pa že lahko v naslednjem kraku pridejo montirati ograjo, saj hkrati naredijo še temelje zanjo. Ko se utrdijo temelji, navežejo na stebre še žičnato ograjo, ki bo za vedno krasila vašo okolico in vas varovala.