poročni make up
Storitve

Poročni make up prepustite profesionalcu za vrhunski izgled

Poročni make up si želi vsaka nevesta neglede na starost in včasih tudi ženin. Odličen poročni make up naročite na tej povezavi https://zapletina.si/porocni-makeup/ in ne bo vam žal, ker boste blesteli na svoji poroki kot nikoli prej in kasneje. Make up je primeren seveda tudi za priče in vse ostale, ki hočete na poroki zgledati sanjsko, saj gre za enkraten dogodek, ki se nikoli ne ponovi in se ponavadi tudi dokumentira s fotografiranjem ter snemanjem. Zato morate na poroki zgledati vrhunsko, neglede na vašo postavo, obraz in barvo kože se da iz vas narediti filmsko osebo. Make up izjemno spremeni obraz in izgled vsake dame ali gospoda, zato je vredno, da se prepustite rokam strokovnjakov, ki vas bodo polepšali in poudarili vaše značilnosti ter karakter.

poročni make up

Poročni make up se naredi pred poroko isti dan in traja kar nekaj časa, zato si za to vzemite dovolj časa. Najbolje je, da prepustite barve in zbor make upa kar mojstru in mojstrici, da vas polepšata tako, kot vas bodo drugi videli v najlepši možni luči. Sami sebe težko vidimo in se težko odločimo, kaj je za nas dobro razen redkih izjem, ki imajo o tem znanje ali naraven talent. Vendar nas ni takih dosti, zato je poročni make up, ki ga naredi mojster, res vrhunski in neponovljiv.

O poroki lahko sami poskusite narediti tak make up in videli boste, da vam bo šlo kar težko, poleg tega boste rabili vrhunske pripomočke za to. Poročni make up se namreč naredi s pomočjo samih vrhunskih barv in ličil, ki se ne pacajo in niso za kožo škodljiva ali da bi povzročala alergije, kar bi bilo nerodno, saj se nebi dobro počutile na tisti dan, ki je za vas najbolj pomemben. Ne prepustite svojega izgleda naključju in ne ukvarjajte se s tem same, saj si zaslužite najboljše.