posteljice za dojenčke
Storitve

zakaj najeti posteljice za dojenčke

Posteljice za dojenčke so majhne in ljubke, vendar so moderne tako narejene, da imajo dojenčki stik s starši, predvsem z mamo. Dobra in kakovostna posteljica za dojenčke se odpira pri strani, na eni ali drugi strani in omogoča prost prehod med mamo in dojenčkom tako, da se posteljica prisloni ob mamino posteljo. Tako imata mama in otrok oba svojo posteljo a sta še vedno povezana med seboj z dotikom, vonjem, pogledom in sluhom, karo omogočajo kakovostne posteljice za dojenčke, katere lahko kupite ali najamete. Najem je dosti cenejši od nakupa in ga uporablja vedno več staršev, ker jo otrok hitro prerase in posteljica ni več uporabna.

posteljice za dojenčke

Kakovostne posteljice za dojenčke so izdelane iz naravnih in kakovostnih materialov, ki so antialergijski. Postelja je trdna in udobna hkrati, da dojenček lahko kvalitetno spi in se tako tudi razvija ter spočije in raste, ker otrok raste med spanjem. Če se odločate, da bi imeli res kvalitetno posteljo, potem je to draga zadeva in mladi starši si jo kar težko privoščijo.

Zato je dobro posteljice za dojenčke kar najeti in jih rabiti toliko časa, dokler otrok ne preraste to posteljico. Enostavno jo potem vrnete nazaj, da jo uporabi nekdo drug. Najemnino plačate mesečno in samo toliko časa, dokler imate posteljico. Ko jo odrabite in vrnete, boste spet imeli dovolj prostora v stanovanju kot prej.

Vse posteljice za dojenčke so več funkcionalne in so lahko ob enem kot posteljica in tudi kot stajica, igralnica ali še kaj drugega. Njene stranice se da sneti in odmakniti, da ima otrok dostop do vaše postelje. Hkrati pa je iz treh stani ograjen, da ne pade s posteljice in se ne poškoduje. Zato je postelja, na kateri je dojenček, izjemno varna in uporabna. V njej ga lahko pustite brez skrbi in bo vse v redu. Če vas ni zraven, pa samo zaprete vse štiri stranice in otrok se ob lahko igral v stajici.