pregrinjalo za avto
Avtomobilizem

Pregrinjalo za avto proti toči

Pregrinjalo za avto proti toči EVO II je pravi izdelek za zaščito vašega vozila pred točo in ostalimi vremenskimi pogoji. Toča je ena od najhujših sovražnikov vašega vozila in to pregrinjalo za avto vam bo rešila več obiskov na servis ter pomagala obdržati vrednost avtomobila, saj čeprav se poškodba odpravi bo avto izgubil vrednost. Pregrinjalo vsebuje debelo protiudarno peno, ki ščiti vaše vozilo čez vso dolžino in širino, še dodatno pa je ojačana na najbolj občutljivih delih, da ni noben del vozila pod grožnjo toče. Pregrinjalo za avto nudijo tudi pri Withcar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pregrinjalo za avto ima tri-točkovno pripenjanje za večjo zaščito proti močnemu vetru saj se velikokrat zgodi, da ga zaradi vetra pod pregrinjalom odpihne. In zaščito za bočne dele vozila, ki so največji problem ker se tam spajata dve ploskvi in bi bilo potrebno vozilo klepati če toča prileti na spoj. Ta sistem deluje odlično, saj vsako leto zadovoljni kupci to potrjujejo na njihovi spletni strani.

S pregrinjalom za avto pride tudi odprtina za zračenje ter preprečevanje vlage za enostavnejše in hitrejše sušenje na vozilu kot na pregrinjalu za avto. Namenjeno je za daljšo uporabno dobo pregrinjala in daljši hrambi vozila.  Vseeno je priporočeno da se pregrinjalo nanese na vozilo ki je bilo posušeno pred uporabo ali da se v nasprotnem primeru toča odstrani in se pregrinjalo dobro izsuši.

V paketu pregrinjala za avto zraven torbe pride tudi velika in vzdržljiva vreča za enostavno shrambo ponjave, ki je bilo do sedaj zelo težko ker je bilo celotno pregrinjalo preveliko. Vendar je bil postopek poenostavljen, saj lahko lastnik sam zloži in shrani, tako da vrečo po širini 3x prepogne in potem po dolžini zvije. Vreča je bila ustvarjena z enostavno shrambo in uporabo za neomejeno uporabo v mislih. Na voljo so v 4 velikostih glede na primerno velikost vašega avtomobila (M, L, XL, XXL ).