hrana
Storitve

Pravilno prehranjevanje ohranja naše zdravje in postavo

Prehranjevanje je kar zahtevna veda, ker je treba meti dosti znanja in včasih potrebujemo nasvete zato kontaktirajte strokovnjaka, ki ga dobite tukaj www.nutrimentum.si in pomaga vam ohraniti zdravje ter idealno postavo. Pomoč potrebujete v primeru, da imate preveliko ali premajhno telesno maso. Da imate zdravstvene težave povezane s prehrano.

Pravilna prehrana tudi pomaga pri tem, da imate lepo kožo in lase ter nohte in da dobro spite. Strokovnjakinja za prehrano se vam bo posvetila 100 % in bo preverila, kaj lahko jeste in kdaj ter vam svetovala glede na sedanje prehranske navade. Prehranske navade so zelo različne, zato se mora jedilnik prilagoditi vsakemu posebej in sestaviti jedilnik, ki mu bo ustrezal.

hrana

Gre tudi za dolgoročno sodelovanje, da vas spremlja tedensko ali mesečno, kako napredujete. Najprej dobite osebni jedilnik, ki se ga držite. Vendar boste morali pred tem tri dni zapisovati, kaj jeste, da bo strokovnjakinja za prehrano vedela, kaj je tisto, kar vas privlači in česa ste navajeni.

V primeru, da vam ne bi šlo najbolje in da se stvari ne bodo premaknile na podlagi jedilnika, da se ga na primer niste držali ali je kaj drugega narobe, potem se je najbolje odločiti za coaching, ki ga izvede nutricistka. Pomaga vam prepoznati ovire za uveljavljanje jedilnika in hujšanje ali da dobite na masi.

Nato vam pomaga korak za korakom, da prebrodite vse ovire in blokade, ki vas ovirajo do uspeha. Ta proces traja dlje časa in se ne more zgoditi preko noči. Spremembe se uveljavljajo postopoma, da so pri tem lahko trajne in ni nekih negativnih posledic.

Svetovanje poteka v živo ali na daljavo prek računalnika, če ne morete priti na določeno lokacijo osebno. Prvi posvet pa je brezplačen. Kar se cene tiče je to svetovanje neprecenljivo glede na to, da boste ohranili zdravje, ki je največ vredno. Še dobro se boste počutili in hkrati boste super izgledali kar vam bo dvignilo samozavest na dosti višjo raven, kot je sedaj.

S spletne strani si lahko prenesete brezplačen prehranski priročnik in najbolj pogumni lahko začnete že sami. Morda imate že izkušnje in zdravo prehrano že raziskujete, pa bi potrebovali dodatno pomoč in nove informacije, da si zapolnite vrzeli, ki so nastale.