darila
Storitve

Promocijska darila, poslovna darila in darila za vse priložnosti, vse najdete pri podjetju Agaric

Glavna dejavnost podjetja Agaric so promocijska darila vseh vrst. Njihovo bogato ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.agaricpromogifts.si/promocijski-tekstil/ in se o tem tudi sami prepričate. Ponujajo vam res širok izbor promocijskih daril iz različnih kategorij. Lahko izbirate med kulinaričnimi darili, tehnološkimi, med izdelki za nego in dobro počutje, šport in prosti čas in še veliko drugega. Seveda pa pri njih lahko izberete tudi darilo kar tako in ni nujno, da je ravno z namenom promocije.

darila

Nudijo vam tudi izbiro med priznanimi vrhunskimi znamkami. Odločite se lahko tudi za personalizirana darila, če pa potrebujete darilo ob posebni priložnosti pa vas seveda čaka izbira daril, ki bodo primerna za vsako priložnost. Na voljo vam je tudi prav posebna slovenska košarica v kateri se nahajajo dobrote iz vse Slovenije, kar pa je lahko tudi zelo zanimivo lokalno darilo. Vendar pa vam pri podjetju Agaric lahko zelo dobro svetujejo glede poslovnih daril, saj je včasih težko izbrati primerno poslovno darilo. Skrbijo, da je njihova ponudba vedno aktualna. Pomagajo vam izbrati poslovno darilo, ki bo ustrezalo vašim željam in namenu.

Namen poslovnega darila ni le to, da se osebi ali podjetju zahvalimo za sodelovanje ampak tudi to, da na nek način pustite čim boljši vtis. Z izbiro pravega darila boste zagotovo ostali v lepem spominu. Podjetje Agaric pa je pravi naslov tudi, če vaše podjetje potrebuje promocijski material. Promocijski material je lahko tudi lepo promocijsko darilo.

Med najbolj klasična promocijska darila uvrščamo majice s tiskom podjetja. Gre za uporabno darilo, ki hkrati nudi večjo površino za različne možnosti in tehnike personalizirana. Poleg majic pa lahko izbirate med oblačili vseh vrst, kapami, anoraki, jopicami, športna oblačila pa tudi med drugimi vrstami tekstila kot so na primer torbe in nahrbtniki. Ekipa podjetja Agaric vam je na voljo za vsa vaša vprašanja in zagotovo boste skupaj našli ravno to kar potrebujete. Vsem registriranim uporabnikom na njihovi spletni strani ob nakupu nudijo tudi 3 % popusta.