Storitve

Razkužilo za roke Butters z vonjem limonske trave

Preventiva je ključna, zato je ključna zaščita pred obolenji. Najbolj učinkovita zaščita so razkužila za roke. Zakaj? Z rokami se namreč pogosto dotikamo obraza, ust ali pa si pomanemo roke, zato je nujna dobra higiena rok. Poleg umivanja, je ključno tudi razkuževanje, predvsem v kolikor nimamo dostopa, da bi si umili roke. Razkužilo za roke poskrbi, da  ne prenašamo različnih bakterij in bacilov naprej po našem telesu, predvsem po obrazu. Če smo se kaj naučili od leta 2020 je to, da bacili in bakterije na nas prežijo ves čas in da je od nas odvisno ali se bomo zaščitili pred njimi ali pa obležali zaradi njih.

Seveda pa ni primerno kar katerokoli razkužilo za roke. Vsebovati mora dovoljšni odstotek alkohola, ki uničuje bakterije in bacile ter mora hkrati biti nežen do naše kože, je ne sme dražiti in dodatno izsuševati. Zagotovo si ne želite na račun čistih rok imeti razdraženo in srbečo kožo na rokah.  Zato je ključno, da izberete razkužilo za roke, ki vam bo najbolje ustrezal vaši koži, hkrati pa bo učinkovito.

V spletni trgovini Pentiv boste našli razkužilo za roke in površine Butters. Je dezinfekcijsko sredstvo, ki odlično razkuži tako vaše roke kot vse ostale površine. Je izredno učinkovito, saj je sestavljeno iz 73 % etanola. Poleg etanola pa vsebuje tudi eterično olje limonske trave, ki poskrbi za to, da vašo kožo ne izsuši in ne draži, temveč jo neguje. Hkrati pa poskrbi za svež in lep vonj vaših rok ter površin kjer se največ časa zadržujete. Ker vsebuje velik odstotek etanola, moramo vedeti, da je lahko vnetljiva tekočina, ki hlapi, zato so potrebno določeni varnostni ukrepi. Razkužilo za roke hranite ločeno od vročine, vročih površin, odprtega ognja, isker, itd. Hranite ga zunaj dosega otrok in v kolikor pride razkužilo v stik z očmi, ga izpirajte z vodo nekaj minut. Če nosite kontaktne leče, jih odstranite.

V spletni trgovini Pentiv ravno zdaj ponujajo akcijo na omenjeno razkužilo za roke in površine Butters. Trenutno 5 litrov razkužila dobite po izredno ugodni ceni, in sicer za 36,59 €. Zato je zdaj pravi trenutke za nakup, v kolikor potrebujete novo zalogo razkužila za roke in površine.