Dom in oprema

Rekuperacija zraka

Kaj bistvu je rekuperacija zraka? Rekuperacija je lokalni sistem za prezračevanje, ki je odlična izbira, ko gradimo novo hišo ali pa našo staro hišo prenavljamo, saj včasih prezračevanja zraka niso imeli na voljo. Če nam rekuperacija ni na voljo se pogosto v prostorih nahaja slab zrak in vlaga katere se ne moremo rešiti pa če še tako zračimo prostore. Ugodne prezračevalne naprave rekuperacija si lahko zagotovite na spletni strani Elteh in si o njih tudi kaj več preberete ali pa jih kontaktirajte za dodatna vprašanja, na katera niste v besedilu našli odgovora.

rekuperacija

Rekuperacija se zelo dobro opazi ponoči ko kar avtomatsko upočasni prezračevanje zraka v prostorih, da vas njegov hrup ne moti med spanjem. Če imate probleme z vlago nikar ne čakajte na čudeže in si tudi sami zagotovite prezračevalni sistem zraka kot je rekuperacija. Njegova montaža je prav tako zelo enostavna in vse kar potrebujete je eno glavno enoto na katero ga lahko priključite in stvar je končana. Nič nepotrebnega vrtanja in mazanja sten tokrat. Z eno enoto lahko prezračite kar od 20 do 50 m2 in zamenjate 4 do 63 m3 zraka.

Podjetje Elteh vam bo zagotovil kvalitetno uporabo prezračevalnega sistema rekuperacija in bo to vaš najboljši nakup nad katerim ne boste razočaral. Za kontaktiranje imate spodaj na njihovi spletni strani navedeno telefonsko številko in pa email naslov. Rade volje vam pomagajo in odgovorijo na vsa dodatna vprašanja, saj je dobro da se najprej pozanimajte pred nakupom. Ta nakup bo vaša najboljša odločitev, ki vas bo rešila nezaželene vlage, ki se nabira v vašem stanovanju in je nikakor ne morete odstraniti. Pred nakupom se je tudi dobro pozanimati katera rekuperacija je primerna za vaše stanovanje ali objekt, in koliko jih boste potrebovali če imate veliko prostora, ki ga morate prezračiti. Nobena odločitev ni slaba saj se tudi od napak učimo in tako dobivamo izkušnje.