savna cena
Dom in oprema

Savna cena je zelo ugodna

Ste že kdaj razmišljali, kako bi bilo imeti savno doma? Če je vaš odgovor pritrdilen, je čas, da stopite v akcijo in preverite, kje je na voljo poceni savna. Čeprav se savna cena nenehno spreminja, je nabava savne za domač prostor zelo enostavna, finančno dostopna in zagotavlja udobje in sprostitev, ne da bi morali na pot. Ob stalnih dvigih cen naftnih derivatov, pa je to zagotovo super novica, kajne?

Kakšna je savna cena?

Osebno savno v domačem prostoru, savna cena je trenutno zares ugodna, si lahko zelo enostavno zagotovite v domačem prostoru. Na voljo so savne različnih velikosti in dimenzij, ki omogočajo savnanje ene ali več drugih oseb. V povprečju boste za savno odšteli 2.000 evrov. Ta cena vključuje vse elemente savne, ki je izdelana iz najkakovostnejšega lesa in je tudi zaščiten, da bo življenjska doba izbrane savne, kar se da dolga.

 

savna

 

Zakaj se odločiti za domačo savno?

Pretekle izolacije so nas naučile, da moramo biti v življenju pripravljeni na vse. Omejitve gibanja in zaprti wellness centri so nas prisilili k preživljanju časa doma. Ob tem pa službene obveznosti niso ostale v službi. Tako se je v domače okolje preneslo vse – delovne obveznosti, pa tudi stresne situacije, ki jih je večina v domačem okolju še težje prenesla. Sprostitev v zasebnem prostoru savne, ki je hkrati odlična izkušnja za dihala (sploh, če uporabite še eterična olja), nudi rešitev za večino težav. Zakaj iskati rešitve, ki so bistveno dražje, drugje? Zasebna savna bo poskrbela, da boste udobje in sproščenost začutili doma. Pri tem vam ni potrebno skrbeti za higieno, prav tako pa se ne boste spraševali, kaj je v savni počela oseba pred vami. Ker boste ta oseba vi ali pa vaši najbližji, ki jim zagotovo bolj zaupate.

Čas je torej, da sebe in svoje bližnje postavite na vrh prioritet in poskrbite za vaše in njihovo fizično in duševno zdravje. Vse to pa v resnici nima cene, kajne?