Tehnologija

SEO optimizacija za povečanje prodaje vaših izdelkov in storitev.

Če želite povečati prodajo svojih izdelkov in storitev preko spleta, lahko to dosežete s storitvijo, ki se imenuje SEO optimizacija. Če se vaša spletna stran uvršča višje na Googlu kot strani vaših konkurentov, imate prednost in večjo možnost pridobiti stranke. SEO optimizacija vključuje poskrbeti za visoko uvrstitev vaše spletne strani na Googlu in kot rezultat tega, prevzeti vodilno vlogo v vaši tržni niši pred konkurenco. V tem trenutku se najbolj kakovosten obisk, ki ga lahko dobite na vaši spletni strani, pridobi preko spletnih iskalnikov, kot je Google. To pomeni, da bo večina obiskovalcev, ki bodo prišli na vašo spletno stran preko iskalnikov, zelo zainteresirana za to, kar ponujate. SEO optimizacija vam bo pomagala pridobiti več teh obiskovalcev in povečala možnosti za konverzije.

Povečajte prodajo na spletu s SEO optimizacijo in prevzemite vodilno vlogo pred konkurenco

Višje stopnje konverzije pomenijo, da veliko obiskovalcev vaše spletne strani ali trgovine naredi nakup. Presenetljivo, obiskovalci, ki na vašo spletno stran pridejo preko Google iskalnika, ustvarjajo najvišjo stopnjo konverzije. Razlog za to je, da so ti obiskovalci že specifično iskali za izdelke ali storitve, ki jih ponujate in je zato bolj verjetno, da bodo kupili od vas. SEO optimizacija vaše spletne strani za iskalnike omogoča, da pritegnete te ciljne, visoko targetirane stranke in povečate možnosti za visoke stopnje konverzije na vaši spletni strani.

Ključ do uspeha na spletu in izboljšanja prepoznavnosti vaše blagovne znamke

V današnjem svetu je na voljo veliko metod, kako pripeljati obiskovalce na vašo spletno stran. Vendar pa je SEO optimizacija še vedno ključni vir obiska katerega nobeno podjetje ne bi smelo zanemariti. Če je SEO optimizacija vaše spletne strani dobro opravljena imate lahko na vaši spletni strani ozko targetirane obiskovalce, ki aktivno iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate. Če ima vaša spletna stran visoko uvrstitev na Googlu, je to ključ do prevlade vašega podjetja na spletnem trgu. S pomočjo strokovnjakov na optimizacijaspletnihstrani.si lahko dosežete vrhunsko uvrstitev vaše spletne strani na iskalniku Google in izkoristite priložnosti, ki se ponujajo z ozko targetiranim obiskom. Če ima vaša spletna stran visoko uvrstitev med vodilnimi zadetki za pomembne ključne besede, si jo bodo obiskovalci hitro zapomnili. To bo pripomoglo k izboljšanju prepoznavnosti vaših blagovnih znamk, saj bodo uporabniki bolj zaupali vaši spletni strani.

Prisotnost vaše blagovne znamke na Googlu

Uporabniki spletnega iskalnika Google so že vajeni, da spletnim stranem, ki se pojavljajo med vodilnimi zadetki, najbolj zaupajo. Če poskrbite za uvrstitev vaše spletne strani med vodilne zadetke za pomembne ključne besede, lahko poskrbite za boljši ugled vaše blagovne znamke in še izboljšate splošno zaznavnost vaših storitev ter izdelkov v očeh obiskovalcev.

SEO optimizacija vsebuje nekaj korakov, ki bodo pomagali pri izboljšanju vaše spletne strani. Vključujejo analizo obstoječega stanja vaše spletne strani in ključnih besed, pod katerimi bi bilo priporočljivo, da se vaša spletna stran uvrsti med vodilne zadetke na iskalniku Google. Tako bodo strokovnjaki temeljito pregledali vašo spletno stran in izvedli analizo, ki bo pomagala določiti ključne besede, ki jih morate ciljati. V tesnem sodelovanju z vami bodo tudi pripravili strategijo in načrt optimizacije vaše spletne strani, ki bo osredotočen na doseganje vaših poslovnih ciljev. Z njihovim znanjem in izkušnjami bodo pripravili učinkovito strategijo, ki zajema optimizacijo vaše spletne strani na podlagi ključnih besed in izboljšanje vsebine.

SEO optimizacija

On-site in off-site optimizacija

V prvi fazi optimizacije vaše spletne strani boso izvedli učinkovito “on site” optimizacijo, ki bo predstavljala trdne temelje za doseganje vaših poslovnih ciljev. Za dosego tega, bodo izvedli natančen pregled vaše strani in nato v skladu z najboljšimi praksami optimizirali vašo spletno stran, da dosežejo čim boljše rezultate.

Poleg “on site” optimizacije, bodo poskrbeli tudi za strokovno izvedbo “off site” optimizacije vaše spletne strani. Ta obseg optimizacije je zelo pomemben, saj bo v iskalniku Google naredilo glavno razliko med vami in vašo konkurenco. Z vključevanjem različnih taktik, kot so gradnja kakovostnih povezav in SEO optimizacija vašega spletnega profila, bodo poskrbeli za to, da se vaša spletna stran uvrsti nad vašo konkurenco na iskalniku Google.

Edinstveno podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani, ponuja svoje storitve na osnovi plačila po doseženih rezultatih. V primeru, da stranke – podjetja niso zadovoljne z njihovimi dosežki, jim ne bodo zaračunali ničesar dokler ne bodo na dogovorjene pozicije uvrščeni na iskalniku Google. Z že 13-letnimi izkušnjami in več sto zaključenimi projekti so pomagali številnim slovenskim podjetjem do vrhunskega uspeha v spletnem svetu. Njihova ekipa dosega izjemne rezultate, saj so že uvrstili več kot 2 tisoč ključnih besed v vodilne zadetke na iskalniku Google.

Cena optimizacije spletnih strani

Cena optimizacije spletnih strani je odvisna od različnih faktorjev, zato se močno razlikuje od projekta do projekta. Med pomembnejšimi faktorji so stanje spletne strani pred optimizacijo in ključne besede, na katere se bo osredotočila SEO optimizacija. Če želite zakupiti ključne besede, ki imajo veliko konkurence na iskalniku Google, bo cena za optimizacijo višja, ker je dela več. Dobra optimizacija vam omogoča, da boste pod pomembnimi ključnimi besedami dosegli boljši rezultat od konkurence. Na tak način se poveča obisk spletne strani, pritegne najboljše obiskovalce in se posledično proda več izdelkov ali storitev, kar vodi do rasti vašega podjetja.