skladiščenje
Storitve

Odločite se za skladiščenje svojih izdelkov

Skladiščenje je storitev, ki lastnikom spletnih trgovin močno olajša samo poslovanje, hkrati pa pomembno vpliva na uspešnost poslovanja. Seršen transport se s to nadvse priročno storitvijo ukvarja že dolga leta in tako svojim strankam ponuja zares ugodno in profesionalno skladiščenje najrazličnejših izdelkov.

Vsak, ki ima svojo spletno trgovino ve, kako zahtevno je povsem sam organizirati in nato izvesti shranjevanje tovora. Ta mora namreč biti pravilno skladiščen, zato je potrebno vzpostaviti ustrezne pogoje. Prvi izziv zagotovo predstavlja že najem ustreznega in dovolj velikega skladišča. Ta so razmeroma draga, vendar pa še zdaleč ne predstavljajo edinega stroška, ki ga morate plačati. Poleg samega prostora, morate najeti tudi delavce, ki bodo v skladišču vzpostavili organizacijo in delovni red. Kar pa za vas zopet predstavlja dodaten strošek. In seveda morate vse nadzirati sami – tako izgubljate čas in denar. Zato se raje odločite za najem strokovno usposobljenega podjetja.

Zakaj najeti profesionalno podjetje

Podjetje, ki je specializirano za skladiščenje različnega tovora, bo lahko v kar največji meri ugodilo vašim željam. Vse skupaj pa vas niti ne bo stalo veliko denarja. Eno takih podjetij je tudi Seršen transport, kjer poskrbijo za ustrezno shranjevanje tovora v varnem, suhem skladišču. Njihova skladišča so prilagojena tudi za izdelke, ki zahtevajo zares previdno rokovanje in točno določene pogoje shranjevanja. Vaš tovor bo tako kar najbolj zaščiten pred najrazličnejšimi vremenskimi vplivi, kot so sonce, dež, sneg in veter. Skladišče pa je dodatno opremljeno tudi z nadzornimi kamerami, ki vašo lastnino ščitijo pred krajo.

Za vaš tovor ves čas skladiščenja skrbi vrhunska ekipa. Njihova naloga je, da ob vsakem prevzemu preverijo, v kakšnem stanju je prišel tovor in ali ima vso ustrezno dokumentacijo in označevanje. Če tovor izpolnjuje vse predpisane zahteve, potem s pomočjo viličarja pričnejo z njegovim raztovarjanjem. Na račun dobrega označevanja tovora, imajo delavci ves čas zelo dober nadzor nad zalogo. Delo zato poteka hitro, vi pa lahko brezskrbno uživate v uspehu.