Storitve

Šotor vam bo popestril oddih

Šotor je lahko karkoli, od kože, kosa polivinila, tkanina, slama, lubje ali pa sodobno oblikovano bivališče za krajši čas iz sodobnih materialov, ki ne prepuščajo vode in vlage, nekateri šotori so narejeni tudi za bolj ekstremne pogoje, kot so gore in zima. V spletni trgovini https://camp-ing.si/ boste naši najrazličnejše šotore, od majhnih za dve osebi, do večjih za štiri, šest ali več oseb, take za kratko bivanje in takšne, ki omogočajo daljše bivanje. Zanimivi so tudi šotori za kombije, za na plažo in kabine za različno uporabo. Šotor vam bo dejansko pomagal razbiti monotonijo vašega življenja in vam popestril vse dni, ko boste bivali v njem.

Verjamemo, da boste z obiskom splete trgovine našli kar nekaj idej, za kaj bi lahko šotore uporabili in kaj vse bi lahko počeli še v življenju. Šotorjenje je oblika turizma, ki je vedno bolj pogosta in priljubljena, saj omogoča pristen stik z naravo, hkrati pa je s sodobnimi šotori prijetno doživetje.

Šotor nudi zatočišče pred vremenskimi vplivi kot so mraz, veter, dež, sneg in tudi pred nadležnimi živalmi, kot so komarji ter muhe. Šotori so izdelani tako, da ne prepuščajo spodaj vlage, veliko jih ima dvojne dne in strehe, hkrati pa zaradi mrež v šotor ne morejo prodreti živali, zato lahko mirno spimo vso noč.

Šotor lahko opremimo z udobnimi napihljivimi blazinami ali spimo na ležalkah, če imamo radi trda ležišča, kar zna biti za hrbtenico zelo poživljajoče, ker se spravi v naravni položaj. Šotor  lahko zaščiti tudi naše premoženje, kot so razna orodja ali kolesa, žar za pečt in še marsikaj, kar ni dobro, da je direktno na soncu ali na dežju.

Šotor za na plažo je zadnji hit, ki se je pred kratkim pojavil in je odličen poligon za otroke, da se lahko igrajo ter starše ali druge osebe, da v miru počivajo na plaži, ne da bi jih opeklo sonce. V primeru, da bi prišla nenadna nevihta, pa pride tudi prav.