stretch folija
Storitve

Raztegljiva stretch folija za uporabo doma ali v industriji

Stretch folija je raztegljiva in je super za zavijanje česar koli. Lahko doma zavijete sendviče, hrano, pohištvo, če belite, paket, darilo in podobno. Vendar je streč folij precej več, kar si poglejte na tej povezavi kammtrade.si/stretch-folija. Če ne veste, katera bi bila za vas prava, pokličite trgovino in povedali vam bodo, kaj kupite, da boste zadovoljni ter ne boste odšteli preveč denarja. Kakovostna stretch folija za industrijo jet ako močna, da z njo lahko ovijete palete, ves tovor, stroje in podobno, robno tar pakete, pa se ne bo strgala in bo zaščitila tovor pred udarci ter poškodbami. Taka raztegljiva folija je tanka in majhna tako po širini kot dolini navitja in je poceni. Primerna je tudi za pisarne in manjše pakirnice. ali restavracije.

stretch folija

Industrijska stretch folija je lahko klasična, ki je debelejša in dražja. Vendar ni treba, da e tako, odvisno je, za kaj jo uporabljate. Nekateri kupujejo preveč debelo folijo in dajo preveč denarja za to, kar  v resnici potrebujejo. Zato se posvetujete raje s strokovnjakom. Sodobna stretch folija je že narejena iz nano materiala, kar pomeni, da je lahko precej tanjša folija v več plasteh in bo enako močna, kot debelejša iz klasičnega materiala. To tudi pomeni, da je taka folija bistveno  cenejša.

Sledite zgornji povezavi ni se poučite, kaj je nano stretch folija, ker vas bo gotovo zanimalo. Folije so lahko prozorne, obarvane in prozorne, ali neprosojne v raznih barvah. Lahko so potiskane za  vašim logotipom ali sporočili. Tako boste strani takoj sporočili, kdo ji tovor ali paket pošilja in ji ostali v spominu. To je super reklama. Doplačilo pa ni visoko glede nato, koliko se vam lahko prodaja poveča.

Kar se tiče velikosti, je lahko različnih standardnih širin in tudi navitij. Za industrijo je običajno dolga 90 m. Za gospodinjstva in pisarne pa je manj, kakšnih 10 m.