Dom in oprema

Toplotne črpalke, ki jih ponuja Kronoterm so del lastnega razvoja in proizvodnje

Vse toplotne črpalke, ki jih ponuja podjetje Kronoterm so del lastnega razvoja in proizvodnje. Posamezne toplotne črpalke so proizvedena s strani visoko izobraženega in razvojnega kadra, prav tako so vse toplotne črpalke testirane v Kronotermovem laboratoriju. Proizvodnja sledi evropskim merilom, prav tako se izvaja management kakovosti vsakega izdelka.

Toplotna črpalka in dolgoletna tradicija

Toplotne črpalke so del Kronotermovega razvoja že od leta 1976, proizvodnja pa teče od leta 1990. Kronoterm in toplotna črpalka sta postala nerazdružljiva pojma, podjetje pa si je skozi leta nabralo bogate izkušnje, tradicijo in vizijo. Kronoterm sodeluje z znanimi evropskimi kupci in dobavitelji, do sedaj pa je podjetje inštaliralo že več kot 60.000 naprav.

Toplotne črpalke so enostavne za uporabo, kljub temu pa podjetje Kronoterm nudi brezplačno svetovanje, tudi na terenu. Prav tako so posamezne toplotne črpalke lahko zelo raznolike, zato se nudi tudi strokoven izračun pravilne izbire produkta. Prav tako Kronoterm nudi pomoč pri urejanju dokumentacije Eko sklada.

Toplotne črpalke: Premium produkti

Toplotne črpalke so lahko tudi zelo zahteven produkt. Kronoterm ima najboljše rezultate na inštitutu WPZ, Švica, prav tako podjetju pripada večkratni naziv »najbolj učinkovita toplotna črpalka v Evropi«. Toplotne črpalke, kakršne potrebujejo najzahtevnejši investitor so prav tako del proizvodnje, trgi na katerih se najdejo Kronotermova toplotne črpalke pa zajemajo: Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Švico.

Kronoterm izvaja preventivne preglede. Če posamezna toplotne črpalke potrebujejo rezervne dele, je na voljo stalna dobavljivost le-teh. Hitra odzivnost je značilna za kateri koli konec Slovenije, prav tako se izvajajo strokovni zagoni.

Kronoterm je od leta 1976 razvil preko 70.000 toplotnih črpalk. Na listi strank, ki so jim služile naše toplotne črpalke so tudi znane osebnosti. Montiramo preko 6.000 sanitarnih toplotnih črpalk letno in preko 1000 ogrevalnih toplotnih črpalk letno.

Primer Kronotermove toplotne črpalke