mastermindakademija
Zanimivosti

V novo leto z novimi znanji

Decembrski čas povezujemo z zaključki starega leta. V tem času razmišljamo o preteklem letu, naših načrtih in o tem, kako smo te načrte izpeljali, hkrati pa iščemo nove ideje za realizacije v novem letu. Si tudi vi želite spremeniti svoje življenje, pa ne veste kako? Rešitev je na dlani – https://www.mastermindakademija.com/, je spletno mesto, kjer boste našli ideje za skok v nov način življenja.

Kaj sploh je mastermindakademija.com?

Gre za spletno mesto, ki ponuja tečaje in vodstvo na poti vašega novega načina življenja. S svojimi pozitivnimi slogani izpostavljajo pomen sreče, ki jo boste našli v spremembi svojih misli. Ta sprememba pa je pot, da uresničite svoje cilje z notranjo močjo, ki se je morda sploh ne zavedate, pa vendar je tam, globoko v vas.

Mastermindakademija ponuja različne tečaje s pomočjo katerih boste spremenili svoje razmišljanje in našli novo pot v svojem življenju – novo leto prinaša nove priložnosti, ki čakajo, da jih izkoristite. Lahko se udeležite tečajev, kjer boste pridobili NLP znanje, med laiki in profesionalci pa je vse bolj priljubljeno tudi področje hipnoze. Z njeno pomočjo lahko namreč druge, pa tudi sebe (samohipnoza) vodite do poglobljenega iskanja in spreminjanja vzorcev, ki vas ovirajo, da zadeve izpeljete na način, ki bo vodil v pozitivno reševanje situacije.

Imam ambiozne cilje pomagati drugim – kaj predlagate?

Pomoč drugim okoli nas je nekaj plemenitega, kar raste v nas in je pomembno, da pride na plano. Pomoč se lahko izraža na različne načine, od prostovoljstva, pa vse do zamenjave kariernih ciljev, vključevanja v nova izobraževanja ter prenos lastnih znanj, mnenj in izkušenj tistim, ki nas v tistem trenutku potrebujejo. In prav to omogoča pridobitev certificiranega in licenciranega NLP Coach, Life Coach ali Business Coach naziva. Pridobitev naziva je priporočljiva tudi za uspešne podjetnike in stratege, ki boste s pridobljenim znanjem konkurirali trgu ter svojim sodelavcem ponudili največ na poti skupnega poslovnega uspeha.