Dom in oprema

Nova estetsko dovršena vrata

Pri izbiri vrat imamo danes široko ponudbo materialov, ki povsem moderno funkcionirajo tudi ob njihovi kombinaciji. Kadar iščemo vrata sodobnega izgleda se lahko popolnoma prepustimo naši domišljiji, saj je možnosti res veliko. V osnovni funkciji so vrata zaščita pred vsemi neželenimi vplivi iz okolje, predvsem pa dober zvokovni ter toplotni izolator. Pri izbiri vrat za vaš dom lahko sledite trenutnim modnim trendom italijanskih proizvajalcev, ki jih lahko povsem prilagodite vašemu domu, saj je podjetje pripravljeno poslušati ter uresničiti vaše želje in potrebe.

Ko kupujete vaša nova vrata je potrebno na projekt pogledati celostno, saj ne zajema samo izbora modela vrat ampak je le ta treba tudi popolnoma prilagoditi vašemu domu. V nekaterih primerih vrata, ki jih iščemo niso standardnih mer, tu pa pride do izraza fleksibilnost podjetja, saj vam lahko izdelajo vrata želene dimenzije. Pri izbiri pa je potrebno določiti tudi način oziroma smer odpiranja vrat. Pri izbiri vrat imate prosto pot, dobro pa je slediti celostni podobi vašega doma, saj je lahko izbira vrat lep zaključek, lahko pa tudi estetsko dovršen detajl v vašem domu. Danes je na voljo veliko modernih vrat, pri izbiri v zadnjem času prevladuje steklo, ki je lahko tudi kombinirano z lesom. Les je še vedno material, ki vašemu domu da posebno noto domačnosti in udobja. Na voljo vam je tudi razstavni prostor v podjetju, kjer so vam na voljo vsi modeli različnih vrat, od krilnih, klasičnih, harmonikastih ter drsnih vrat.

vrata

vrata

Pri izbiri vrat je potrebno upoštevati tudi nekaj zakonitosti našega prostora, saj ga le tako lahko dobro povežemo. Barve vrat naj bodo v majhnih prostorih svetlejše, lahko se poigrate tudi s steklom. Morebiti pa so za vaš prostor idealna drsna vrata, ki za odpiranje ne potrebujejo tako veliko prostora, kot recimo vrata na potisk. Ko izbiramo nova vrata se lahko obrnete tudi na notranjega oblikovalca, ki vam bo s svojim znanjem lahko pomagal pri izbiri vaših novih vrat.