zložljivi stoli
Storitve

Zakaj so zložljivi stoli najbolj uporabni

Zložljivi stoli so vseh vrst, velikosti in modelov. Če imate včasih več gostov ali delavnice in srečanja, potrebujete stol, ki se ga zelo enostavno zloži zato, da vam ne zavzame preveč prostora, ko ga ne potrebujete več. Zložljivi stoli se zložijo skupaj in jih nato lahko zložite v klet ali skladišče, garažo ali na podstrešje tako, da jih položite enega zraven drugega, zato bodo zavzeli najmanj prostora, ker so dejansko zloženi debeli okoli 10 cm, kar res ni veliko. Lahko jih daste tudi v avtomobil ali nesete s seboj, saj so tudi zelo lahki neglede na to, iz katerega materiala so narejeni.

zložljivi stoli

Zložljivi stoli so lahko izdelani iz lesa, kovine, plastike in kombinirali ter še opremljeni s platnom ali blagom za naslonjala in sedala. Nekateri majo naslonjala za roke, drugi pa ne, odvisno jer od namena, zakaj jih potrebujete. Nekateri so namenjeni za prireditve, drugi za bolj udobno sedenje v naravi, če ribarite, ste na pikniku in tudi pod šotori, če imate prireditve. Vsi zložljivi stoli se lahko opremijo z napisi in slogani ter logotipi, da boste promovirali lastno blagovno znamko in podjetje.

Vsi stoli, ki se zlagajo, so izjemo trdni in stabilni. Imajo inovativne mehanizme za zlaganje in so zaščiteni proti vremenskim vplivom, zato so lahko tudi zunaj. Lahko so na terasah, na morju, na vikendu, na prostem na travniku, igrišču, v dvorani ali v pisarnah in tudi doma.

Zložljivi stoli so najbolj uporabni od vseh stolov, ker na njih lahko sedite dolgo časa zelo udobno, jih nesete s seboj, so trdni in statični ter ne zavzamejo dosti prostora niti, ki so raztegnjeni in še manj, ko so zloženi. Naročite jih na zgornji povezavi in se prej pomenite s prodajalcem ter podizvajalcem, kaj točno potrebujete, katero barvo bi imeli, material in za kakšen namen. Natisnejo vam lahko tudi vaš logotip.

Če se sprašujete, kateri stoli bi bili za vas bolj uporabni, statični, zložljivi tako, da se zlagajo eden na drugega ali povsem zložljivi stoli, je odgovor ta, da pretehtate točno za kaj boste stole uporabljali in kdo bo na njih sedel, kdaj ter koliko časa in koliko imate prostora za shranjevanje. Odvisno je tudi, koliko stolov potrebujete.