zobna prevleka
Zdravje

Kakovostna zobna prevleka naredi zobe naravne

Zobna prevleka pomaga zobi, ki ni vaš naraven, da tako zgleda, kot da je že od nekdaj v vaših ustih. Prevleke ne naredijo iz kakovostnih materialov in se obarvajo s tako barvo, kot so vaši zobje, da ne izstopa. Ponavadi je zobna prevleka keramična, zato daj e trdna, kakovostna, naravna in da ni občutljiva na mrzlo ali vročo jed in pijačo.
Zobna prevleka se da na umetno zobno krono v primeru, da se zoba ne da  več obnoviti in se potem Nereid umetna krona na zobu običajno iz keramike. Z zobno prevleko se lahko prevleče tudi zob, ki je tako zabarvan, da se ga ne da več ohranit nazaj v naravno barvo. Prevleče se lahko tudi temne zobe, ki potemnijo zardi raznih vzrokov med, drugim na primer tudi zaradi tega, ker se odstrani živec, ki je bil v zobu vnet zaradi kariesa.
zobna prevleka
Keramična zobna prevleka vse to lahko reši in še več, naredi vse zobe lahko spet lepe in naravne, da bo vaš nasmeh kot iz pravljice in bo zgledal zelo zdravo ter urejeno. Imeli boste prav filmski nasmeh. Zobno prevleko se lahko naredi tudi kot vsadek lai kot mostiček, če sploh nimate korenine niti malo zoba., na katerega bi se lahko naredila krona.
Zobna prevleka je lahko narejena iz raznih materialov kot so porcelan, kovine, cirkonij in slednji je najbolj naraven. Materiali se lahko med seboj tudi dopolnjujejo ali kombinirajo. Porcelanasto zobno prevleko imajo radi tisti, ki hočejo imeti naraven videz zob. Spet se poveča zob na naravno velikost in zgleda kot ostali.
Drugi materiali ne zgledajo tako naravno, nekateri pa so primerni za tiste, ki so alergični na kovine, ker je večina materiala mešana s kovinami. Cirkonijeva prevleka je boljša od porcelanaste, ker je bolj trdna, manj alergena in tudi ne prenaša temperaturnih sprememb, kar pomeni, da je bolj udobna za nositi.