zobni implantati
Zdravje

Zobni implantati so vaši tretji naravni zobje

Zobni implantati ali zobni vsadki so kot naravni zobje. Zrastejo se z vašo čeljustjo in so del vas doživljenjsko. Če ste brez enega, več zob ali brez vseh, so najboljša izbira zobni implantati, ki izgledajo enako kot vaši naravni zobje in so tam za vedno. Niče ne bo opazil, da ste bili brez zob. Preverite sami na tej povezavi https://www.kirurgija-debevc.si/zobni-implantati/. Pa še nekaj, končno boste lahko normalno jedli vse, kar ste do sedaj, tudi jabolka in kokosovo moko.

zobni implantati

Zobni implantati so najboljša izbira, ker imajo vleko prednosti pred protezo ali mostički. Proteza največkrat žuli in pada iz ust ob najbolj neprimernih trenutkih. Nekateri so jo tudi pogoltnili. Drugim se spremeni telesna masa in takoj zobna proteza ne ustreza več, kajti čeljust se krči in širi skupaj s celotnim telesom. Grozno je, ko zaidejo koščki drobtin ali kokosove moke pod protezo, to boli in žuli, človek ne more več jesti niti tega spraviti ven, dokler je ne sname in ne opere. Včasih to ni možno zato mora človek dlje časa trpeti.

Zobni implantati vsega tega nimajo, ker so del vas. Nikoli ne bodo padli iz ust, ker se sčasoma vrastejo v čeljust in jih vaše tkivo prekrije, tako da zgledajo naravno in se obnašajo kot vaši zobje. Ven jih vzamete lahko le, če odvijete krono.

Kakovostni zobni implantati ne bodo povzročali nobenih težav in če jih vzdržujete ter perete kot lastne zobe, bodo doživljenjski. Plačate le enkrat do konca življenja. Spodnji del je iz titana, kakovostnega jekla in obdelan z najsodobnejšo tehnologijo. Zgornji del pa iz kakovostne keramike, ki nikoli ne poči.  Obdelan je tako, da je take barve kot vaši zobje. Spet boste izgledali mladostno.

Jaste lahko z njimi vse, saj so zelo odporni in pod njih ne pride prav nič. Če boste shujšali ali dobili na masi, bodo to enako počeli z vami. Vsekakor pa izberite kakovostnega zdravnika.